знае ли някой откъде мога да си купя от смотаните меки връзки тези, които ги водят еднослойни-по 15 кинта. става дума за софия, а колата е темпра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека връзка за темпра
Collapse
X
-
Ти сигурен ли си че ти трябва мека връзка?? Доколкото знам имаме еднакви коли, и мен за гърнето ми е една джаджа с 2 чашки и едни пружуни (с леща между чашките). Ако е такова - е МК33, 7лв. струва комплекта, с болтовете и пружините (горещо ти препоръчвам да сложиш всичко да е ново). Ако търсиш наистина мека връзка (вместо катализатор които се слагат), има на Стамболийски 155, ама не са 15лв, 50+ са (от 50 започват)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
ами сигурен съм че е мека връзка като са я вдигали на големия крик и гледах специално не знам за какви чашки и пружинки говорите дори. в ем комплект ходих и ми казаха всичко е за смяна, от меката връзка до крайно гърне. ок смених крайно гърне никаква разлика, легнах сам си я огледах и се оказва че единствения проблем е меката връзка и само ме накараха да сменям напразно. сега ми искат 70 лв за мека връзка в ем комплект. много ми се виждат при положение, че цялот ми гърне след колекторите струва 90. какви са тези чашки и лещи и неща, при мен след колекторите, където се събират има мека връзка и след това е 1 гърнеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар