знам,че не трябва да се развива големия болт с лагерите за да махнеш барабаните на Уното,но левия го развихме,просто нямаше друг начин! при десния е още по-зле положението - ни напред,ни назад...та въпроса ми е накъде се отвърта болта на дясното колело??? на лявото си го отвъртяхме както трябва - наляво! но съм чувал че май десния е с обратна резба и трябва да се отвинтва НАОБРАТНО НА ЛЕВИЯ...следователно надясновярно ли съм чул,или....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново въпрос за барабаните
Collapse
X
-
sehnsucht написа:трябва да има белег,ама ръждата толкова го е налегнала,че и да има.....е някъде там! :D затова питам,ма щом нямало обратни резби там,ще се мъча да отвивам както си е редно! Пък ще видимеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:sehnsucht написа:трябва да има белег,ама ръждата толкова го е налегнала,че и да има.....е някъде там! :D затова питам,ма щом нямало обратни резби там,ще се мъча да отвивам както си е редно! Пък ще видиме
Коментар
-
sehnsucht написа:pakumba написа:sehnsucht написа:трябва да има белег,ама ръждата толкова го е налегнала,че и да има.....е някъде там! :D затова питам,ма щом нямало обратни резби там,ще се мъча да отвивам както си е редно! Пък ще видимеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
е баш за големия,среден и единствен болт говоря,дето като се развие падат лагерите и се разглобява всичко е за него питам дали е с обратна резба на тоя на лявото колело(демек надясно) или си се отвърта стандартно?!?!честно казано ми е много спешно да го узная това,наистина!!! никой ли не знае????
Коментар
-
sehnsucht написа:е баш за големия,среден и единствен болт говоря,дето като се развие падат лагерите и се разглобява всичко е за него питам дали е с обратна резба на тоя на лявото колело(демек надясно) или си се отвърта стандартно?!?!честно казано ми е много спешно да го узная това,наистина!!! никой ли не знае????Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар