Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неизвестна букса под жабката-вече е известна :д

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

yordanchy написа:
    yordanchy написа:
    5 лева и 5 минути.Обедих се,че има "огромен" смисъл в тоя плафон в тази жабка. :D
    Не си разбрал ИРОНИЯТА. :D :D :D
    Напротив разбрал съм я, и даже съм я подкрепил с думи. Но пък си е вярно че е кеф като направиш нещо по колата.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И в мига в който се набутат разни джунджурии в жабката и се обезмисля целият плафон,барабар с крушките и диодите вътре в него:D виж ако е на таванчето на жабката - да осветява отгоре,тогава вече е друго нещо,ама там отдолу за да осветява трябва жабката да седи празна Yellow_Flash_Colorz_PDT_05А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
        И в мига в който се набутат разни джунджурии в жабката и се обезмисля целият плафон,барабар с крушките и диодите вътре в него:D виж ако е на таванчето на жабката - да осветява отгоре,тогава вече е друго нещо,ама там отдолу за да осветява трябва жабката да седи празна Yellow_Flash_Colorz_PDT_05А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Темата е стара но за да не отварям нова да си кажа и аз проблема смених си крушката на плафона в жабката че беше изгоряла всичко точно обаче като сложа плафона и не ляга плътно и мърда много ... какво да направя
          Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

drnkk написа:
            Темата е стара но за да не отварям нова да си кажа и аз проблема смених си крушката на плафона в жабката че беше изгоряла всичко точно обаче като сложа плафона и не ляга плътно и мърда много ... какво да направя
            Ами уплътни го
            Fiat 1.4 12V
            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

batproho написа:
              valentino321 написа:
              ...А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?
              аз си взех две диодни ленти за 5 лева от ибей, и като ми се наложи ги буча в акумулатора и си светя с тях. вършат работа. през останалото време живеят в жабката.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
              X