yordanchy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизвестна букса под жабката-вече е известна :д
Collapse
X
-
И в мига в който се набутат разни джунджурии в жабката и се обезмисля целият плафон,барабар с крушките и диодите вътре в него:D виж ако е на таванчето на жабката - да осветява отгоре,тогава вече е друго нещо,ама там отдолу за да осветява трябва жабката да седи празна Yellow_Flash_Colorz_PDT_05А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:И в мига в който се набутат разни джунджурии в жабката и се обезмисля целият плафон,барабар с крушките и диодите вътре в него:D виж ако е на таванчето на жабката - да осветява отгоре,тогава вече е друго нещо,ама там отдолу за да осветява трябва жабката да седи празна Yellow_Flash_Colorz_PDT_05А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
drnkk написа:Темата е стара но за да не отварям нова да си кажа и аз проблема смених си крушката на плафона в жабката че беше изгоряла всичко точно обаче като сложа плафона и не ляга плътно и мърда много ... какво да направяFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
batproho написа:valentino321 написа:...А някой има ли осветление в двигателният отсек отпред на Браво или Брава?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар