svetli4a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизвестна букса под жабката-вече е известна :д
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Няма как да е за ел. клапа за въздуха.Наистина чудесно ще е, ако пасва плафона от багажника в жабката.Пи Ес: Ако продължавам в същия дух,само да си търся кусури по колата и да си играя да ги оправям, трябва да търся някой адвокат, че жена ми почва да мисли за бягство . Шегата на страна.Колко ли брака е унищожила тръпката по ФИАТ?
Коментар
-
Наистина ли плафончето от багажника става за жабката?Аз имам излишно такова за багажника,ако става още утре ще си го монтирам(стига да я имам буксичката).Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
yordanchy написа:Няма как да е за ел. клапа за въздуха.Наистина чудесно ще е, ако пасва плафона от багажника в жабката.Пи Ес: Ако продължавам в същия дух,само да си търся кусури по колата и да си играя да ги оправям, трябва да търся някой адвокат, че жена ми почва да мисли за бягство . Шегата на страна.Колко ли брака е унищожила тръпката по ФИАТ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не смятам че това е най-удачното решение, пък и с диод не очаквай някаква добра осветеност и без това там странично не е удачен избор от към инженерна мисъл .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Вярно че там има палец за прекъсвач, но в повечето случаи тези плафони и почти всичките пластмаси от таблото отиват на сметището така че сигурно някой колега ще се намери да ти го даде срещу кафе и блага дума.Относно браковете, полужението е страшно, всички жени ревнуват от Фиат, а защо е така всеки да си мисли.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
batproho написа:Плафона от багажника като размер и форма на 100% е същия, друг е въпроса как ще решиш да преработиш спирането и включването на осветлението му.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
10-20 милиампера е пренебрежимо малка консумация в един автомобил.0.020А x 12V = 0.24W,което е недостижимо за една крушка с нажежаема жичка.Това при условие,че на буксата не се подава напрежение ,когато не е на контакт.Иначе няма да си го вържа да ми смуче в покой,защото малко или много ще си лапа колкото една аларма в покой.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
valentino321 написа:batproho написа:Плафона от багажника като размер и форма на 100% е същия, друг е въпроса как ще решиш да преработиш спирането и включването на осветлението му.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Имах впредвид дали там се подава напрежение 12V,когато автомобила не е на контакт.Ако се подава то тогава 20 mA си е консумация,но ако напрежението се подава на буксата само,когато колата е на контакт тогава не се товари консумацията,защото се предполаг,че ще е в движение.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
valentino321 написа:10-20 милиампера е пренебрежимо малка консумация в един автомобил.0.020А x 12V = 0.24W,което е недостижимо за една крушка с нажежаема жичка.Това при условие,че на буксата не се подава напрежение ,когато не е на контакт.Иначе няма да си го вържа да ми смуче в покой,защото малко или много ще си лапа колкото една аларма в покой.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар