Колеги знаете ли за какво е тази букса и за какво служи, намира се точно под жабката(дяснота страна).Опипвах с ръка,но така и не намерих дупка в която да влезе.Най вероятно не съм я напипал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизвестна букса под жабката-вече е известна :д
Collapse
X
-
yordanchy написа:Въпроса е ясен,тогава.Ще се ходи до моргата да взема такова прозрачно стъкълце за плафона в жабката.Да попитам освен това стъкълце трябва да взема предполагам и някаква стойка на която стои крушката и джаджата в която се мушка въпросната букса.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Да плафончето е цяло със стъкълцето и другите джаджи за крушката .... при браво незнам, но при Brava мисля че е същия плафон като този във багажника, смисал че може и такъв да търсиш, тъй като тея за жабките са рядкост .... ама не съм 100% , пробвай първо.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Да плафончето е цяло със стъкълцето и другите джаджи за крушката .... при браво незнам, но при Brava мисля че е същия плафон като този във багажника, смисал че може и такъв да търсиш, тъй като тея за жабките са рядкост .... ама не съм 100% , пробвай първо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар