Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гаснене на фиат мареа 1,9 jtd 110

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гаснене на фиат мареа 1,9 jtd 110

От около два месеца колата гасне обаче само като е на скорост и си махна крака от газта инъчe си върви и пали безпроблемно гасне единствено и само като е на скорост и си махна крака от газта но не винаги гасне.Смених горивната помпа взех за 200лв от автоморга същата работа даже повече гасне.На предната помпа като извадех клапана имаше струшки и като ги изчистех варви две седмици почва да гасне пак а таз помпа я сложих и на другия ден налях 10 л нафта от туба и почна да гасне нафтата е хубава да кажа. един колега каза че като налеел от туба гасне като от колонка не незнак какво да правя

Като за начало, спри да наливаш нафта от туби. Знам че е лесно да се каже, обаче този двигател иска хубава нафта. Преди да си взел тази втората помпа, е трябвало да направиш диагностика. Ако не си правил, направи. Това гаснене, е само на загрял двигател, или го прави и на студен, туку що запален? Като изгасне, после пали ли лесно?
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

що се отнася до гасненето най вероятно е от регулатора.а нафтата зависи-познавам хора които карат с червена нафта и нямат проблеми.вярно е тези мотори не вървят с олио и разни такива лайна

Коментар

ivel написа:
        що се отнася до гасненето най вероятно е от регулатора.а нафтата зависи-познавам хора които карат с червена нафта и нямат проблеми.вярно е тези мотори не вървят с олио и разни такива лайна

Коментар

ivel написа:

Коментар

старата ми помпа беше отделила много стружки смених я с друга но се наложи смяна на филтъра за гориво и около 500 км карах с допълнителен на обратната нафта след това вече нямаше стружки по цедката на регулатора на помпата на стария регулатор я бяха махнали цедката от автокъшата ??? защо ли??? дано съм помогнал п.ц и аз първо смених само клапана а след това и помпата
            Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Регулатор на налягането в Комън Рейл помпата. Регулатора се сваля, почиства се в ултразвукова вана и се монтира отново. Ако е дал фира- нов регулатор. Тази вафла я ядох...
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

има клапани без цедка оригинално

Коментар

вчера смених горивния филтар и в стария имаше много малко нафта и като сложих новия угасна само 1 път.

Коментар

Направи диагностика.
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                    X