От около два месеца колата гасне обаче само като е на скорост и си махна крака от газта инъчe си върви и пали безпроблемно гасне единствено и само като е на скорост и си махна крака от газта но не винаги гасне.Смених горивната помпа взех за 200лв от автоморга същата работа даже повече гасне.На предната помпа като извадех клапана имаше струшки и като ги изчистех варви две седмици почва да гасне пак а таз помпа я сложих и на другия ден налях 10 л нафта от туба и почна да гасне нафтата е хубава да кажа. един колега каза че като налеел от туба гасне като от колонка не незнак какво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гаснене на фиат мареа 1,9 jtd 110
Collapse
X
-
Като за начало, спри да наливаш нафта от туби. Знам че е лесно да се каже, обаче този двигател иска хубава нафта. Преди да си взел тази втората помпа, е трябвало да направиш диагностика. Ако не си правил, направи. Това гаснене, е само на загрял двигател, или го прави и на студен, туку що запален? Като изгасне, после пали ли лесно?
-
старата ми помпа беше отделила много стружки смених я с друга но се наложи смяна на филтъра за гориво и около 500 км карах с допълнителен на обратната нафта след това вече нямаше стружки по цедката на регулатора на помпата на стария регулатор я бяха махнали цедката от автокъшата ??? защо ли??? дано съм помогнал п.ц и аз първо смених само клапана а след това и помпатаBravo 1.9 jtd 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар