Колеги върти ми се из главата нещо, което може би е мисията невъзможна, но все пак да питам по-знаещите. Има ли вероятност джанти от VW да станат на нашите коли? Там междуболтовото е 4х100, но с ексцентрични болтове ще стане. Притеснява ме централния отвор, който е 57.1, а нашия е 58. Дали тези 0.9мм ще е проблем да се вземат с една пила или или нещо такова, защото все пак е алумин и няма да е кой знае колко трудно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти от VW на FIAT
Collapse
X
-
Все пак пробвай дали ще легнат на главината, защото централния отвор си зависи от самата джанта най-вече. С ексцентрични болтове ще стане иначе.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Абе моя фиат като го купих някой му беше нанизал такива и свалянето им беше приключение.. се едно бяха заварени.. и незнам дали точно по тази причина ми тресеше волана. Като ги свалихме болтовете бяха в окаяно състояние .. имаше и някои скъсани.. смених джантите и всичко си доиде на мястото.. абе възможно е, но не го препоръчвам на никой
Коментар
-
Martous написа:Абе моя фиат като го купих някой му беше нанизал такива и свалянето им беше приключение.. се едно бяха заварени.. и незнам дали точно по тази причина ми тресеше волана. Като ги свалихме болтовете бяха в окаяно състояние .. имаше и някои скъсани.. смених джантите и всичко си доиде на мястото.. абе възможно е, но не го препоръчвам на никойНЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
С обикновенни бяха После купувах нови болтове по 2.50 бройката.. тоест 40 лв за болтове и ме заболя главата И това заради джантите.. така, че всеки да си прави сметката аз лично никога няма да си го причиня :D Нз вече там с фланци и специални болтове може да е друга работата Но и болтовете са скъпи да му се невиди
Коментар
-
Martous написа:ivel написа:отвора се разтъргва на струг,но по-добре си вземи фиатски джанти на98НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Кефа цена няма момчета...Всичко може да се направи само мерак да има...Ако си решил да слагаш такива джанти отиди на стругар за 20лв ще ги развърти и 4-те джанти,взимаш си ексцентрични болтове и нямаш никви дертове (макар че много приятели си карат с обиковенните болтове на коли по 200+коня без проблем)Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Аз карам с джанти от Опел които пак са 4x100, централния отвор на опела е 56 и ги дадох на стругар да ги престърже да станат 58 и си ляга без проблем Ако самите отвори за болтовете са прекалено тесни болтовете не пасват и ексцентричен болт да сложиш няма да можеш да го завиеш и трябва леко да се разпробият отворите на джантата и става Аз карам повече от година така, вдигал съм 211 км/ч по километраж и няма никакви проблеми нито волана тресе нито нищо :PТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар