Здравейте!Имам един доста неприятем проблем...значи работата е такава:при каране осещам вибрации във волана!Имам чувството че при засилване на скоростта те се увеличават!Не съм сигурен но може да съм изкривил някоя джанта!В един сервиз даже ми казаха че е от гумите!Само се надявам да не е нещо по-серозно!Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с вибрацията на волана
Collapse
X
-
freeman написа:оказа се наи-глупавото от всичко....просто крива джанта!А не се сещам да съм минавал през някоя дупка по-бързо!Е все пак какво да очаквам от марката CMSSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:freeman написа:оказа се наи-глупавото от всичко....просто крива джанта!А не се сещам да съм минавал през някоя дупка по-бързо!Е все пак какво да очаквам от марката CMSFIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
Абе незнам но и оригиналните лети джанти не са най-здравото!Просто някои марки поръчват на фирма за изработка на джанти да им направи некви с емблемата на колата!А и не ми се вярва например O.Z.,MOMO или която и да е марка от този клас да прави джанти за някоя марка автомобили.FIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
AlBundy написа:Пунтото ми е с оригиналните джанти и що бой са изяли, но са абсолютно прави. Карам ги с 175/60/14http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар