при скорост от 85 до 92-3 км/ч. се появяват едни странни вибрации и шум от двигателя - като да се мъчи...после от 100 км/ч нагоре колата се държи перфектно и тихо... пробвал съм я до 130 км./ч.и тва - винаги е така...иде реч за пунто 1.1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странни вибрации и шум на двигателя
Collapse
X
-
Re: странни вибрации и шум на двигателя
donnna написа:при скорост от 85 до 92-3 км/ч. се появяват едни странни вибрации и шум от двигателя - като да се мъчи...после от 100 км/ч нагоре колата се държи перфектно и тихо... пробвал съм я до 130 км./ч.и тва - винаги е така...иде реч за пунто 1.1Punto ELX MPI 90
-
sachma написа:Човека шум от двигателя има, теб какъв накрайник те гони?no pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:sachma написа:Човека шум от двигателя има, теб какъв накрайник те гони?
Коментар
-
moko написа:AlBundy написа:sachma написа:Човека шум от двигателя има, теб какъв накрайник те гони?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе не съм кой знае какъв специалист, ама на мене поне ми се вижда меко казано странно да имам вибрации в двигателя от небалансирани гуми, още повече че баланс им е правен и то скоро.А иначе си прав че това за вибр. на колегата са вероятни причини, а не абсолютни.Все пак без да имаш преки впечатления е трудно да дадеш конкретен отговор на проблема.По-скоро вероятен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Винаги се започва от най-елементарното. А ти сигурен ли си, че единствено двигателя вибрира и нищо друго? Или от вибрациите в гумите преминават през карето, полуоската и двигателя изпада в резонанс заради омекналите тампони? Има и такава вероятност. За повечето хора двигателя е предната част на колата и всякакви шумове и вибрации ги свързват с негоno pain no pain
Коментар
-
sachma написа:Е колега...сега виж, ако е от гумите няма как да се появява само при скорост 85км/ч и после да изчезваAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар