sachma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странни вибрации и шум на двигателя
Collapse
X
-
Те двамата с pakumba се надпреварватpakumba написа:не бих казал, по-скоро пълни глупости. всичко зависи от резонанса, няма никаква закон от колко до колко км ако трепери колата то тогава са ти криви джантитеAlBundy написа:Вибрации в широк диапазон от скорости е от крива гума/джантаno pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:Те двамата с pakumba се надпреварватpakumba написа:не бих казал, по-скоро пълни глупости. всичко зависи от резонанса, няма никаква закон от колко до колко км ако трепери колата то тогава са ти криви джантитеAlBundy написа:Вибрации в широк диапазон от скорости е от крива гума/джантаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
браво!!!колко много постове за моите вибрации.... аз щото бях в отпуска - малко и ние бургазлии да отидем на плаж , а компютъра и интернета са на работа....и мен ме съмняваше, че е от баланса на гумите и ще трябва да ги видя някой ден...май само това остана / колата я имам от 1 месец /, онзи ден гледах спирачките, климатика, чистачките сменях, парното оправях, че са ми я продали с пробит радиатор.... преди това ск.кутия, съеденител, изгнили тапи на блока на двигателя.... ми тъй е, като ми хареса и като казах - тази ще е и не се заглеждах в детайлите....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар