Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

странни вибрации и шум на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sachma написа:
    Еми да появява се и тебе да те изпънат така и ти ще почнеш да вибрираш А иначе моята прави даже 180!
    както казах вибрациите са зависещи от резонанса, т.е може да се поличава дори само между 110-115 км или между 115-117 например, през останалото време пак си ги има, но колата не е в резонанс и не се усещат
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Те двамата с pakumba се надпреварват
      pakumba написа:
      не бих казал, по-скоро пълни глупости. всичко зависи от резонанса, няма никаква закон от колко до колко км ако трепери колата то тогава са ти криви джантите
      в отговор на:
      AlBundy написа:
      Вибрации в широк диапазон от скорости е от крива гума/джанта
      no pain no pain

Коментар

AlBundy написа:
        Те двамата с pakumba се надпреварват
        pakumba написа:
        не бих казал, по-скоро пълни глупости. всичко зависи от резонанса, няма никаква закон от колко до колко км ако трепери колата то тогава са ти криви джантите
        в отговор на:
        AlBundy написа:
        Вибрации в широк диапазон от скорости е от крива гума/джанта
        да бе пич, аз не отричам, че от крива джанта гума ти трепери колата, не казвам, че не е в широк диапазон от скорости. казвам, че не е едниствено така, защото ти отесече между 80и 90 км вибрации са небалансирани гуми, което колегата след теб прие за чиста монета и сега ако му се разтресе колата и като погледне 85 км оооо значи крива джанта. това ми е мислъта, не можеш да казваш между 95-115 са елементи в окачването, може пак да са криви джанти и окачването да е перфектно. няма я закономерността, която ти търсиш. айде стига сме треперили, че имам мека връзка да правя. успех
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

браво!!!колко много постове за моите вибрации.... аз щото бях в отпуска - малко и ние бургазлии да отидем на плаж , а компютъра и интернета са на работа....и мен ме съмняваше, че е от баланса на гумите и ще трябва да ги видя някой ден...май само това остана / колата я имам от 1 месец /, онзи ден гледах спирачките, климатика, чистачките сменях, парното оправях, че са ми я продали с пробит радиатор.... преди това ск.кутия, съеденител, изгнили тапи на блока на двигателя.... ми тъй е, като ми хареса и като казах - тази ще е и не се заглеждах в детайлите....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За баланс и по-конкретно изправяне на джанти съм най-доволен от сервиза, който се намира точно срещу Александър Ауто на бул. Мария Луиза.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз имам вибрации между 1000-1500 оборота в двигателя.

Коментар

спарк, да не става дума за сервиза на иван капов - ет "Шампион" ?????щото го познавам и смятам там да ходя - сини врати с жълта и червена лента ако не се лъжа...

Коментар

Не знам името, то е само за смяна на гуми, баланс и т.н. _точно_ срещу Александър Ауто, от другата страна на булеварда.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

оправиха ми предницата... ама вибрациите останаха......

Коментар

Working...
                    X