Привет на всички възможно ли е когато е малко горивото и пускате колата си по нанадолнище исключена от скорост да гасне става въпрос за Fiat Punto 1.4 GT Turbo. Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли колата да угасне при наклон и малко гориво?
Collapse
X
-
Ще се опитам да ти го обясня нагледно вземи една сламка и един буркан налеей много малко вода и почни да дърпаш със сламката, Следва същото упражнение при наклонен буркан. Това важи за бензина. И няма значение дали си на скорос или не.Ако имаш газ пак е възможно но причината е друга.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
nedialk00
на газ е 99.9%, извади тръбата идбаща от въздуховода към кутията на въздушният филтър, и няма да гасне
Коментар
-
ivailo rachev написа:Възможно е колега,ако е имало много малко бензин и когато си спускал е отишъл в предния край на резервоара и помпата е засмукала въздух.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
vaskowrc написа:а ве хора не ме мислете за малоумен какви буркани кви глупости колата е на чист бензин просто питам на някой дали му се е случвало и дали е възможно. колата няма газ.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Колега, да ти кажа и аз, защото всички до тук пропуснаха да ти дадт един важен съвет. Вузможно е, но с много малко гориво в резервоара.Нокак не е желателно да я оставяш так количката, защото бензиноваа помпа в резервоара като остане на сухо и много бързо изгаря.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Абе не е точно така в случая ама има логика.Имайте предвид че системата трябвада работи под налягане а това няма как да стане ако засмуче въздух.Обикновенно при такова свършване на горивото освен че трябвада спреш/малко кофти на угаснала кола но става/и да обезвъздушиш поне с подкачване няколко пъти на гориво докато не излезе въздуха от системата. Аз лично не бих опитвал да я паля в движение на скорост имайки предвид механизма на една от ролките.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе не е точно така в случая ама има логика.Имайте предвид че системата трябвада работи под налягане а това няма как да стане ако засмуче въздух.Обикновенно при такова свършване на горивото освен че трябвада спреш/малко кофти на угаснала кола но става/и да обезвъздушиш поне с подкачване няколко пъти на гориво докато не излезе въздуха от системата. Аз лично не бих опитвал да я паля в движение на скорост имайки предвид механизма на една от ролките.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар