Колеги след няколко часа (към 13-14ч.) ми педстои смяна на 2-те десни врати на Brava-та , моля кажете ми има ли начин предната врата да я откача без да махам калника - някакви специални инструменти или незнам .... задната я огледах и си мисля че ще е елементарно ( държи се на 4 шестограма ) ама предната .... баси филма, ако и калника трябва да се сваля ... въпроса е че ще съм ограничен от към времето и цялата тая процедура трябва да стане за макс 4 часа, мерси предварително.Темата беше в неподходящ раздел.Модераторски екип на forum.fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО ! въпрос за сваляне на калник
Collapse
X
-
Ммм ако мога да се размина без пантите още по -добре , ей сега ще бягам пак да погледна ама ми се струва че пак няма начин.... иначе за подкалника също не се бях сетил , тях ги махам за 5 мин със затворени очи :D , сега ми съобщиха че времето от 4 часа пада на 2 максимум ... ужас.
Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
........ аааааа да да да, сега забелязах че сглобката на самите пантички има глава на ключе ... така по поглед 13 или 14-ка е , явно ще ги мъча от там , мерси много на всички отзовали се , наистина мерси , баси щях да забоксувам страшно иначе.
Коментар
-
svetli4a написа:........ аааааа да да да, сега забелязах че сглобката на самите пантички има глава на ключе ... така по поглед 13 или 14-ка е , явно ще ги мъча от там , мерси много на всички отзовали се , наистина мерси , баси щях да забоксувам страшно иначе.
PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Да колеги стана точно както ме посъветвахте , там са 2 болчета 10-ки , развиват се , отдолу на механизма за затварянето се избива леко чопчето и ... воала !... толкова бързо стана всичко че чак си мислех и 5-тата врата да купя и монтирам, че и там имам леки почуквания, но .... не ми хареса състоянието .... мерсаж като за финал и най-важното Борди отново сияе ! ( от дясно
)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар