Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 2.0 16v за първа кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nedialk00 написа:
    хахахаха те сегашните гаджоци , на кои да е задни седалки не ходят :D по-скоро си избирай кола която да ти върши работа на тебе за това което мислиш да си я ползваш, пак и кола за 2000лв не виждам кво може да впечатли сегашните боклуци курвите не ги гледай тях духат на чичковците от аудитата мерцедесите и т.н за по 50-100-200 бона и така нататък ако ще си я караш из града взимай си някоя малолитражка и си я карай, пък като се поучипиш и събереш пари ще си вземеш нещо по-голямо и по-хубаво
    +1
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Fiat Coupe 2.0 16v за първа кола?

kymupa написа:
      бюджетът ми е 2000 лв, като не съм особено претенциозен - единственото, което искам е колата да е икономична и да се поддържа сравнително лесно и евтино.Тъй като тези дни е най-евтино да караш на газ (всъщност на метан май излиза по-тънко, но пък колите са по-скъпи с метанова уредба) съм си набелязал Peugeot 106, VW Polo, VW Golf и Fiat Coupe.Пежото и Полото са съответно 1.0 50hp и 1.1 55 hp, като Голфът е 1.6 90 коня, а Купето е 2.0 137 hp.Какво бихте ме посъветвали като цяло? Подходяща кола ли ще е това за мен или да избера по-икономичните Polo/106 (които според продавачите горят 5-6/100 градско).Благодаря ви за отделеното време предварително.
      Възрастта не е толкова от значение , ако имаш акъл в главата , важното е ако си ученик/студент дали имаш странични доходи . Ако нямаш и както си писал , че търсиш евтина и лесна кола , Купето определено не е за теб Още повече на тази цена надали ще е много читаво , нищо не се знае Данъка му е голям , гори много , поддръжката е повече . На твоите години съм ги мислил същите неща и в крайна сметка си останах с Пунтото ... Иначе стават едни компромиси и накрая нито пари има , нито колата се поддържа както трябва Второ , това за 5-6 градско гас и малките икономични коли е мит :D Особено ако тръгнеш с компанията да пътуваш на някъде или качиш повече хора в града , ще съжеляваш . Според мен търси нещо около 75-80 кс , малък данък . За справка примерно за обслужване на малки двигатели , сравнено с Купето - 120 лв ремъци , ролка , филтри и масло Иначе италианските малолитражки също не горят много малко До сега само една бензинова кола съм видял да харчи близко до 6 градско и беше Нексиа 1.5 78кс (стария опелски мотор)
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
      X