Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с километража Пунто 95' 1,1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с километража Пунто 95' 1,1

Здравейте колеги имам следния проблем, днес както си карах количката по павенцата на Борис и ми направи впечатление че стрелката на километража започна да трепери спрях на светофара и тя си остана на 60КМ след 5-6 секунди започна малко по малко да спада и докато светофара светна зелено падна на 0 тръгнах вече бях на 3та когато започна да качва от 0 и след около 20 секунди стигна реалната ми скорост като през цялото време забелязвам че леко трепери не седи на 1 място. Давайте идеи какво може да е и какво да правя(проверя)Мерси предварително.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

жило киломитраж!или гняс във кожуха на жилото или пък приводът към самия километраж, който е пластамсов и прецаква във времетои моят леко накъсва като ускорявам, но отчита вярно и не спира където си поиска...
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

А хлабава маса на тъблото?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ами досега не е правила този проблем изведнъж на пътя стана, може би жилото
        BMW E46 coupe
        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

километража на пунто е механичен! така че това със масата отпада, просто ток ме му трябва освен за осветлението му
          ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Оказа се че се е изхабила пластмасата и жилото не върти като хората от там идва проблема.
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
            X