Кажете от къде да си купя качествен амортисьор за Fiat Bravo 1.6 16V 96г. Казаха ми, че имало хидравлични и газови. Кажете какъв е по-добре да сложа. И трябва ли да сменям и двата амортисьора, защото един приятел ми каза, че когато се сменя единия амортисьор(става въпрос за преден десен амортисьор) трябва да се смени и другия. Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся амортисьор за Fiat Bravo
Collapse
X
-
Re: Търся амортисьор за Fiat Bravo
megamuscle написа:Кажете от къде да си купя качествен амортисьор за Fiat Bravo 1.6 16V 96г. Казаха ми, че имало хидравлични и газови. Кажете какъв е по-добре да сложа. И трябва ли да сменям и двата амортисьора, защото един приятел ми каза, че когато се сменя единия амортисьор(става въпрос за преден десен амортисьор) трябва да се смени и другия. Благодаря ви предварително.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
megamuscle написа:Благодаря много за съвета. Ако можеш и да ми къде да търся, защото не съм от София.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Май темата не е точно за този раздел а?п.п. Ако искаш качество - в магазин и сервиз които работят с качествении стоки с марка която си чувал. А за смяна - комплект или двата или четрите.п.п. п.п. Няма евтина качествена стока /освен ако не е крадена/ПоздравииИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар