Здравейте. Преди 10 дена взех едно Пунто за градска количка. Та забелязах,че е със спортни червени пружини. Та въпроса ми е - Нормално ли е навивките да опират една в друга и да остава една и малко работеща навивка. Предните са така задните не съм обръщал внимание. Също така на празен ход държи 650-700об.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 16в мк2
Collapse
X
-
misho_ написа:за празния ход не се притеснявай аз съм със същото пунто и ми държи същия празен ход ~650об.Alfa Romeo GTV '98, Brava '99 1.6 16v, Punto HLX 1.2 16v '00
Коментар
-
WhitePower написа:Нормално е за пружините , така са хубавите спортни пружиниAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
900 държи кат закотвено преди време преди да сменям ЕКУ държеше към 750 ма не ми е притрисалоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Немисля, че е проблем да са толко ниски оборотите на ПХ. Пунтото го имам от година и половина и винаги си е било така. Като го запаля на студен двг стой на 1000оборота и малко след това пада на 850-900 и като достигне ~45градуса пада на 650. А за вървене, като за 80коня върви доста добре, също така и от разхода съм доволен. Няма смисъл да м утърсите кусури на Прзния ход, карайте си колите и не се притеснявайте.
Коментар
-
Забелязах, че както си работи на ниски обороти 650-700об. периодично пропадат към 600об. и претриса. Също така някак си мудна ми се струва. Правя сравнение със мк1 като имахме 1.2 75к.с. си беше осичка. Мк2 1.2 16в трябва да върви повече, а май не е така при моята. Сменил съм бобината беше напукана и ръждива взех друга 2ра у-ба запазена. Смених свещите. Майстор позачисти наякой букси и колата е по добре. Спрямо преди прекъсваше и пак беше мудна. А сега прекъсва от време на време на около 1200-1500об. оттам нагоре е добре но качва мудно.Alfa Romeo GTV '98, Brava '99 1.6 16v, Punto HLX 1.2 16v '00
Коментар
-
я си виж стъпковия мотор и почисти дросела.Огледа изваден вакум към смукателния колектор или за скъсани пръби от въздуховодаА за пружините - моите не са така слягат равномерно/не че слягат много/ ама знам ли скоро не съм и правил метаниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар