Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo 97 1.6 има ли борд.компютър ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дюзите се намират на така наречената горивна рейка,намират се по най-лесния начин да обясня на края на смукателните колектори.Проследи от там където на двигателя пише FIAT 16V това са смукателните колектори,проследи ги към другия край,в който влизат към двигателя там ще забележиш една дълга пластмаса от край до край на колекторитте,в която влизат едни кабели това ти е горивната рейка и там се намират дюзите,но не те съветвам да ги сваляш сам,не е трудно но имат едни гумени уплътнения дето после ако не ги напаснеш и става лошо.Ето на снимката където съм оградил с червено там се намират дюзите.
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

micker написа:
      интересуваше ме това дали има ЕКУ или е като при карбураторите(знам,че напр. голф 2) нямат това еку.същността беше дали има този комп. който следи процесите в автомобила и т.н.другото което искам да попитам този модел браво 1.6 97г моно или пълен инжекцион е?
      Има Голф 2 с ЕКУ,зависи от двигателя вероятно,може би първите модификации да нямат.Аз лично даже не съм виждал Голф 2 без ЕКУ,ама не ми е познат като автомобил и може мнозинството пък да нямат,просто аз да съм попадал на такива с компютър.Фиат Браво/Брава/Марея 1.2/1.6/1.8/2.0 - всичките разновидности са пълна инжекция,единствено Браво/Брава/Марея 1.4 12V е моноинжекция.А какъв е всъщност проблема при теб или просто питаш за информация?
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

само информативно питам,а относно въпроса за дюзите се интересувам,понеже искам скоро да ги свалям за почистване,понеже ми се струва,че колата върви малко мудно и ми се струва,че може да е от тях
        Fiat Bravo 1997

Коментар

Първо пробвай с добавка за чистене на дюзите преди да ги сваляш,освен че е по-мудна усещаш ли нещо друго да прекъсва или нещо подобно.

Коментар

пробвал съм с добавка за бензин Redex,няма промяна.иначе си работи добре,не прекъсва не гасне.двигатела мърка
            Fiat Bravo 1997

Коментар

micker написа:
              пробвал съм с добавка за бензин Redex,няма промяна.иначе си работи добре,не прекъсва не гасне.двигатела мърка
              Я по добре кажи какво ти е Бравото да го видим и кажи какво казва диагностиката за показателите от датчиците.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                micker написа:
                Я по добре кажи какво ти е Бравото да го видим и кажи какво казва диагностиката за показателите от датчиците.
                Точно за това казах и аз с добавка,защото може да се окаже,че не е от дюзи,а от някой датчик.

Коментар

бравото е 97г 1.6 16в 103к.с. 76hp , свети ми датчик "инжекцион" на таблотокакво може да е?
                  Fiat Bravo 1997

Коментар

на прима виста МАП сензор и/или спукан маркуч към колектора.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

micker написа:
                      бравото е 97г 1.6 16в 103к.с. 76hp , свети ми датчик "инжекцион" на таблотокакво може да е?
                      Първо 76h.p.-horses power(конски сили) 76kw е вярното.После щом ти свети чека може да е от много неща,най-добрия вариант е да я закачиш на компютър и там ще покаже каква грешка дава и кое си е отишло.

Коментар

Working...
                      X