Дюзите се намират на така наречената горивна рейка,намират се по най-лесния начин да обясня на края на смукателните колектори.Проследи от там където на двигателя пише FIAT 16V това са смукателните колектори,проследи ги към другия край,в който влизат към двигателя там ще забележиш една дълга пластмаса от край до край на колекторитте,в която влизат едни кабели това ти е горивната рейка и там се намират дюзите,но не те съветвам да ги сваляш сам,не е трудно но имат едни гумени уплътнения дето после ако не ги напаснеш и става лошо.Ето на снимката където съм оградил с червено там се намират дюзите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo 97 1.6 има ли борд.компютър ?
Collapse
X
-
micker написа:интересуваше ме това дали има ЕКУ или е като при карбураторите(знам,че напр. голф 2) нямат това еку.същността беше дали има този комп. който следи процесите в автомобила и т.н.другото което искам да попитам този модел браво 1.6 97г моно или пълен инжекцион е?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
micker написа:пробвал съм с добавка за бензин Redex,няма промяна.иначе си работи добре,не прекъсва не гасне.двигатела мъркаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:micker написа:пробвал съм с добавка за бензин Redex,няма промяна.иначе си работи добре,не прекъсва не гасне.двигатела мъркаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
micker написа:бравото е 97г 1.6 16в 103к.с. 76hp , свети ми датчик "инжекцион" на таблотокакво може да е?Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар