Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарявам въздушен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подарявам въздушен филтър

Подарявам на който иска чисто нов въздушен филтър за Мареа 1,9 ТД100.Закупен е на 26.07.и е на 180км.пробег.Как е възможно да произвеждат такива боклуци,след поставянето му колата ми се спъна много яко.Преди това като съм пътувал през прохода хаинбоаз целия го минавам на 5-та от южната страна,а сега дори и 4-та не ми стигаше.Спрях на предела и без да искам уцелих от първия път,че колата ми не върви от недостиг на въздух.Върнах си стария обратно и тогава усетих разликата.Най вероятно материала от който е произведен няма достатъчна пропускателна способност.И последно едно въпросче към всички с мотора тд100 какви възд.филтри си поставяте/марка и модел/.Благодаря предварително.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Подарявам въздушен филтър

Tornado написа:
    Подарявам на който иска чисто нов въздушен филтър за Мареа 1,9 ТД100.Закупен е на 26.07.и е на 180км.пробег.Как е възможно да произвеждат такива боклуци,след поставянето му колата ми се спъна много яко.Преди това като съм пътувал през прохода хаинбоаз целия го минавам на 5-та от южната страна,а сега дори и 4-та не ми стигаше.Спрях на предела и без да искам уцелих от първия път,че колата ми не върви от недостиг на въздух.Върнах си стария обратно и тогава усетих разликата.Най вероятно материала от който е произведен няма достатъчна пропускателна способност.И последно едно въпросче към всички с мотора тд100 какви възд.филтри си поставяте/марка и модел/.Благодаря предварително.
    Торнадо, значи това е бил проблема !?
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Не вал макрий не е това днес във В.Търново акумулаторчето си замина най вероятно прекъсната клетка.

Коментар

val_mcrae написа:
        Tornado написа:
        Торнадо, значи това е бил проблема !?
        Tornado написа:
        Не вал макрий не е това днес във В.Търново акумулаторчето си замина най вероятно прекъсната клетка.
        Липса на мощност от прекъсната клетка на акумулатор - няма връзка Или може би аз нещо не схванах
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Опасно ли е да направя една проба около 15км без филтър? Днес като го махнах мотора като че ли работеше по-тихо, а преди беше като дизелак леко. Филтъра е на около 2500км
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Опасно е. Сложи поне един чорап
            no pain no pain

Коментар

Липсата на мощност бе от чисто новият възд филтър.А по съвпадение на обстоятелствата и акумулаторчето си отиде ей така.

Коментар

Аз до сега на всички мои коли винаги съм слагал филтри Бош и никога не съм имал проблеми .

Коментар

Working...
                X