Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имах такъв проблем след закупуването на моя Фиат Браво тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имах такъв проблем след закупуването на моя Фиат Браво тд100

Колеги когато си купих моя дизел нов внос от италия колата нямаше термостат ирешава да я закарам във сервиз за смяна на ролки ремъци и термостат. Всичко това ми струваше 360 лв 2008 г.Взимам си колата от сервиза и на втория сфетофар изхвърля антифриза,връщам се в сервиза оказва се водната помпа ок сменяме и нея срещу 100-120лв не помня точно.До тук стават 500 лв с разходите.И за тия 500 лв се возих една седмица,колата започна да дуе маркучите и да изкарва антифриз ок отиваме пак на майстор,човека каза че главата била пукната ,след свалянето на главата се оказва че около два бренера има пукнато,взима и занасям да я лепат на друго място за сумата от 250 лв.Майстора който я свали ми взе 150лв с гарнитура метална от него и монтаж, е до тук станаха 1000 лв. с разходите всичко това 2008 г.колата я взех 2700+1000=3700 и след някой и друг месец протече и авансатора,ама нали за пръв път карам дизел и колко каже макстора толко давам,и той отнесе 350 лв с ремонта на авансатора имаше проблем и с дюзите и т.н.Не знам за мен са много пари но от тогава нямам никакви проблеми с фиатчето само една свещ съм сменил само на педала.Аз лично няма да купя кола с дефектен термостат вече.Успех на всички колеги- ЧОВЕК Е УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ.

Колега Фиатките явно са така.... :D моята и тя леко по леко взе да си показва проблемите.... най-вече като стана студено.....(и аз си я купих нов внос от Италия за 2200 и до тук за ремонти съм дал сравнително малко - около 200-300 лв., но това е така защото не плащам труд :D,иначе щеше да си е е*ало майката. Сега като сменя дебитомера и след време съединителя като се скапе ще се увеличат разходите, но нали това казвам- сменяш болните неща и после караш без проблеми......) Поздрави. п.п. забравих да добавя,че съм дал толкова малко пари и защото брат ми има познати където ползват 30% отстъпка тук там из магазините за авточасти.....
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Коментар

Working...
    X