Оправих си климатика на пунтото(1.7TD). Колата ми е отскоро и я взех така с неработеща клима. Брей направо се едно се качвам в друга кола. Пуснах още от сервиза "ладното". Спрях на един стоп с лек диг и а да се изстрелям да се включа в движението и колицата се разхълца и изгасна. Това ми го направи още два пъти докато се прибера. Иска повечко газчица да и се подава иначе зле. Доста по тромавичка(очаквах го) е и при ускоряване на по висока предавка - това мога да го приживея ама старта ме дразни много(може би не съм свикнал още). Пусна ли по рязко съединителя без да настъпя повечко педала на газта на 1 или 2 гасне. Моля някой да сподели как е при него. Темата е разисквана но ставаше въпрос там за Браво/Брава сега искам да чуя хора с Пунтовци .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто и климатик
Collapse
X
-
аз съм с пунто 1.1 с климатик....като си карам с 80-90 и пусна климатика, малко ми остава да забия челото във волана и като се зададе некое по-сериозно баирче, изключвам климатика, щото имам чувството, че няма да мога да го взема ако съм с пуснат климатик ми не е за малки двигатели тая екстра, ама като я има - ша я ползваме!!!тоя проблем на 1-ва и 2- ра не съм го имал...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Екстра си е климатика на Пунтото, особено в тази навалица сега. Не можеш да караш бързо, да изпреварваш смисъл много няма и затова пътувам напоследък само с Пунтото въпреки, че ми е само градска кола. Най-важното, което трябва да запомниш е: При изпреварване винаги изключвай климатика! Нищо няма да му стане от постоянното включване и изключване, но липсата на мощ може да ти изиграе много лоша шега, особено след като не си свикнал още на "по-слабата" кола. При обороти над 2500 вече не се чувства чак толкова спъването.no pain no pain
Коментар
-
И при мен е така. В началото и аз се шашках, но след това се успокоих Честно казано предпочитам спънат кон с климатик в тези жеги отколкото резачка с отворени стъкла На Алфа-та ми (155 2.0 ТС) се усещаше макар и слабо, камо ли на кола с 2 пъти по-малка мощност Единственото, което не ми харесва на климатика пред климатроника, че ако се отнесеш може и да те разболее Трябва като снижи температурата да се слага на ниска степен на вентилатора, че иначе ...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Колеги вие ме шашнахте с тия климатици, добре де тия дето са го сложили тоя климатик не са ли си правили сметка че мощноста спада като е вкл. Вярно че е хубава екстра ама то като ти души двигателчето, особено за колегата с 1.1 мъка. Аз мислих да си поставям клима обаче след тия коментари доста ще помисля . Моето е 75 коня TD ,как мислите ще има ли мъки двигателя . А цената знаете ли я колко е ма климатика с монтажа?
Коментар
-
Това си зависи от теб! Хората сами преценяват дали искат климатик или не когато си избират колата.И мен малко ме дразни (105 к.с.) като трябва да потегля или да ускоря автомобила, но при всички положения предпочитам по-тромав и инертен автомобил отколкото да се моря и душа в собствената си пот Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар