ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа много харчи ?
Collapse
X
-
Привет, Колеги:D Да се включа и аз,- разхода зависи от няколко фактора, първия е техническото състояние на колата, втория измерването на разхода трябва да е извършено в двете посоки по същата отсечка, трето който според е най-важен е факторът зад кормилното устройство
,имено от не го зависи колко да гори....По-принцип италиянските коли си горят,
защото техните коли са направени да вървят,смисъл че са оборотни двигатели.А оборотните двигатели си искат своето, затова има 8 клапанови ниско оборотни и 16 клапанови които по-принцип са оборотни.За да е енергичен мотора(агресивен в ускорение), се прай да е оборотен+повечко клапани и по яко впръскване на гориво и се получава удоволствието от залепяне на седалката,и затова удоволствие се заплаща с по-високия разход. :D Така ,че за Колегата де не бърза да продава колата, първо една диагностика си направи, ако всичко си е наред няма смисъл да я продаваш, по-добре една газова уредба отколкото на ново да инвестираш в друга кола, поне набутването с газовата ще бъде в пъти по-малко , ако колцата дето си я караш е технически с добро състояние.
Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Разход на рено 1,6 сценик 99 година :Собствено тегло1250 кгОбем на резервоара60 лРазход - извънградско6.2 л/100кмРазход - градско9.5 л/100кмВреме от 0-100 км/ч11.2 cМаксимална скорост182 км/чКак може 13 годишна кола да гори под това, което производителя дава като данни ? За сравнение на брава 1,6 средния разход извънградско е 6,1 л/100км.Източник testdrive.bgPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Xayc написа:И така сложих си газова уредба и проблема ми се реши,сега с 10 лв газ минавам 80км градско а преди с 10 лв бензин минавах 35.Е да с газовото колата ми направо умря никакъв вътак,но като искам да карам по бързо си сменям на бензин. Благодаря на всички за мнениятаза слабото набиране недей се притеснява, ще сванеш цаката как да я караш ,за нормално каране си е супер, дори за зимата още по-добре, за последното ще разбереш да какво имам предвид, като я по-караш на сняг. :D
Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Xayc написа:И така сложих си газова уредба и проблема ми се реши,сега с 10 лв газ минавам 80км градско а преди с 10 лв бензин минавах 35.Е да с газовото колата ми направо умря никакъв вътак,но като искам да карам по бързо си сменям на бензин. Благодаря на всички за мнениятаиначе с 30лв 140км нормално каране в града
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар