ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа много харчи ?
Collapse
X
-
FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
-
само мога да ти кажа че се самозалъгваш.че то 1.9 jtd-то гори толкова.ами че ти нови двигатели ли си измислил бе.не мога да повярвам че 16клапанов мотор 107кс гори на дълго 5,6 а например брава1,9jtd гори5 на 100.о извинявай,може би бравата ще гори 3 на 100 през твоите очи.но нали знаеш-блажени са и вярващите
Коментар
-
ivel написа:само мога да ти кажа че се самозалъгваш.че то 1.9 jtd-то гори толкова.ами че ти нови двигатели ли си измислил бе.не мога да повярвам че 16клапанов мотор 107кс гори на дълго 5,6 а например брава1,9jtd гори5 на 100.о извинявай,може би бравата ще гори 3 на 100 през твоите очи.но нали знаеш-блажени са и вярващитеFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Между другото, само да вметна...Във форума на Рено имаме документиран и разход от 3.6/100 от Меган с 1.5 DCi двигател за около 400 км каране...И ако погледнеш малко по-нагоре в темата, ще видиш, че няколко човека изказват мнението, че Фиат е на първо място по лакомия...Така, че не виждам какво се учудваш...Все едно Фиат е най-икономичната марка и някой друг се опитва да я свали от първото място...Така се държиш като ощипан...И накрая да кажа - аз не защитавам нито Рено, нито Фиат, нито Волво...Всичко казано от мен е на базата на личен опит и само го казвам за статистиката...Не да споря с вас на тема разход на гориво, защото няма да ми стигне живота да го свършим тоя спор...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
ivel написа:е ами то на 5-та с 90 и jtd-to ще гори 4,а ако и ти си карал реното на 5-та 70 бих ти повярвалFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Ми не може да караш с тези скорости и да чакаш икономии...На мен ми прави кеф да виждам малки числа на борд компютъра, за където съм тръгнал все съм стигнал и така...Може половин литър бензин да икономисам, ама предпочитам с тези пари да купя два банана на децата, отколкото да го профукам това гориво във въздуха, че после пък и да си го дишам...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Не навсякъде може да се кара икономично с 90 на 5-та. Моя маршрут е предимно магистрали, където при такава скорост или някой TIR ще ти ’помогне’ или пътна полиция ще ти обясни учтиво, но настоятелно, че блокираш движението и ще ти помогне да се ориентираш към алтернативен път. И мен ме е яд, че разхода ми на газ при 90 е към 8, а при 140 е 10, ама няма как, това е положението.
Коментар
-
wwalker написа:Не навсякъде може да се кара икономично с 90 на 5-та. Моя маршрут е предимно магистрали, където при такава скорост или някой TIR ще ти ’помогне’ или пътна полиция ще ти обясни учтиво, но настоятелно, че блокираш движението и ще ти помогне да се ориентираш към алтернативен път. И мен ме е яд, че разхода ми на газ при 90 е към 8, а при 140 е 10, ама няма как, това е положението.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
wwalker написа:Не говоря за България. В бг няма проблем да се кара с 90 на магистрала. Няма и такова движение, че да пречиш на останалите с тази скорост.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Същите са като в бг, само че асфалта е хубав, няма дупки, и на всеки 2-3км има отбивка за почивка(паркинг, тоалетна, вода за пиене и миене, маси, пейки... безплатни са). Не можеш да караш с 90 и това е. Натоварени са, колите и тир-овете са много нагъсто и всички карат с 140, защото с повече глобяват Това е в централна Европа. По-назапад има високоскоростни до 200, където положението става страшно. Там колега с JTD се оплака, че му дала разход 12...
Коментар
-
bgaf написа:wwalker написа:Не навсякъде може да се кара икономично с 90 на 5-та. Моя маршрут е предимно магистрали, където при такава скорост или някой TIR ще ти ’помогне’ или пътна полиция ще ти обясни учтиво, но настоятелно, че блокираш движението и ще ти помогне да се ориентираш към алтернативен път. И мен ме е яд, че разхода ми на газ при 90 е към 8, а при 140 е 10, ама няма как, това е положението.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
абе хора кой е отрекъл че фиата е лакомия.ставаше дума че и другите 16в са с висок разход.а иначе що се отнася до мегана не ми го хвали и мога да ти изброя защо.първо скъп и ангренажен комплект.второ-некачествени стартери и динама(ами нали са валео)трето-проблеми с клемореди и контактни ключове и четвърто и най-важно-скоростна кутия-масови дефекти(почти като на голф 3)така че икономич от едно и разходи за друго.и пак казвам не казвам че фиата е икономичен,нито че е кой знае колко здрав.но все пак се позаинтересувайте кой диктува модните тенденции в двигателостроенето .последните 13-14 г.ами именно фиат.първият комънрейл,ами за мултиеър какво да кажем -велико постижение.а сега се очаква жабарите да внедрят системата мултиеър и в комънрейлите си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар