Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунтото има ли кора между волана и педалите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунтото има ли кора между волана и педалите...

Бях си оставил пунтото(97-ма) в сервиз за климатика. След като си го взех ми направи впечатление липсата на кора, която да скрива кабелите и чарколъците между волана и педалите. Искам да питам собствениците на Пунто дали въобще има такава кора преди да отида в сервиза да питам дали не са забравили да я сложат. Колата ми е отскоро и все още не съм я огледал отвсякъде. Но почти съм сигурен, имаше нещо, което скриваше кабелите и там другите работи, защото често ми падаше лостчето за отваряне на предния капак и все се навирах да го слагам и неможе да не ми е направило впечатление липсата ама...
    Fiat Punto 1.7TD

има да разбира се зимай си я ако не са я наместили вече на друго пунто
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
      има да разбира се зимай си я ако не са я наместили вече на друго пунто
      Ей много ме е яд. Трябваше още там да огледам нещата. То трябва да се навреш отдолу за да видиш, че я няма.
      Fiat Punto 1.7TD

Коментар

кора

ти ме отрепа сега слизам от колата но не ми е направило впечатлетие дали има кора или не Но ще сляза да видя и да снимам
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

снимка

ето така изглежда моето PUNTO ELX 1.2 i 75 k.c. 1995
          Прикачени файлове
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

и твоята кора липсва .... аз там си имам и не се виждат чаркалъците
            Madness Motorsport
            (\__/)
            (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
            (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

gad3n написа:
              и твоята кора липсва .... аз там си имам и не се виждат чаркалъците
              хехех ние със спортинг-а сме се уредили да имаме ако ви трябва обиколете някои ден по моргите дет има катастрофирали и си вземете и нещо др може да си харесате

Коментар

Стига бе хора... Вие ме утрепахте. Днес сутринта бях в сервиза но кора нямаше забравена. Като цяло им вярвам, едва ли ще се занимават с цигании на дребно.
                kluchar написа:
                Моето изглежда по същия начин. Интересното е че не виждам ако е имало кора как точно ще се монтира. Я още някой който не се е навеждал да погледне да земе да го направи и да сподели. Не че е болка за умиране ама някакси се чувствам прецакан. Все си мисля, че щеше да ми направи впечатление липсата. Както казах много често ми пада лостчето за предния капак ама май не съм се навирал отдолу да гледам а съм го слагал на сляпо и за това не ми е направило впечатление.
                Fiat Punto 1.7TD

Коментар

bogidar написа:
                  Стига бе хора... Вие ме утрепахте. Днес сутринта бях в сервиза но кора нямаше забравена. Като цяло им вярвам, едва ли ще се занимават с цигании на дребно.
                  kluchar написа:
                  Моето изглежда по същия начин. Интересното е че не виждам ако е имало кора как точно ще се монтира. Я още някой който не се е навеждал да погледне да земе да го направи и да сподели. Не че е болка за умиране ама някакси се чувствам прецакан. Все си мисля, че щеше да ми направи впечатление липсата. Както казах много често ми пада лостчето за предния капак ама май не съм се навирал отдолу да гледам а съм го слагал на сляпо и за това не ми е направило впечатление.
                  Абе момчета недейте така бе.Фабрично там си има кора задължително!Държи се на три болта и две щипки.Даже мисля, че за Tipo Delta и др. захващането е по един и същи начин, но корите са различни по дизайн.
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                    Фабрично там си има кора задължително!
                    Така би трябвало да е наистина ама аз все пак искам да видя колегите как са - имат ли нямат ли...
                    Fiat Punto 1.7TD

Коментар

bogidar написа:
                      Слав написа:
                      Така би трябвало да е наистина ама аз все пак искам да видя колегите как са - имат ли нямат ли...
                      И моето има, а не е Sporting
                      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                        bogidar написа:
                        Слав написа:
                        И моето има, а не е Sporting
                        хех ама аз се майтапя бее за спортинга всяко пунто трябва да си има

Коментар

Моето има и е 75-ца. Като седиш може да я сриташ. Предполагам че така се чупи и губи. Но има. И ръчката за капака влиза леко в нея.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

bogidar написа:
                            Слав написа:
                            Аз също нямам,но по-базово пунто не съм и виждал,така че не се и учудвам
                            Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                            ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Working...
                            X