Проблема е следния:Братовчетка ми както си кара Фиат Пунто 1.1/55к.с. -97г. при превключване на предавките се изважда штангата на едното жило за скоростите от ябълката на скоростната кутия.В момента се придържа с тел да не се вади защото си влиза и излиза свободно от ябълката.Жилото е здраво, но не зная дали причината е в износване на ябълката или по-скоро е износена тефлоновата вложка в чашката на ябълката.Телта ако я карам аз е разрешение - жилото е здраво, но ако се протърка тя е жена и ще остане пак на пътя.Малко не е финансово оправдано при здраво жило да купувам друго за това моля за съвет - някой сблъсквал ли се е сподобен проблем и може ли по някакъв начин да подменя тефлоновата или каквато е там втулка и ако да откъде да намеря такава ???Благодаря на отзовалите се !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто - проблем с жило на скоростната кутия
Collapse
X
-
категорично от лада няма да станат.на пунтото са по-големи.чудя се какво да те посъветвам.аз лично скъсах това жило.беше замръзнало зимата.и знаеш ли-никъде не можах да намеря такова.голям са дефицит.най-накрая се ядосах,хванах цо-то и си направих лостова система.само ходих на стругар за едни втулки.резултата-30000км-никакви проблеми.но все пак те съветвам да оставиш всичко оригинално и си търси жило.при мен даже влизат много по-лесно скоростите
Коментар
-
кола
а то има жила ама са доста скъпи поне 160 лв а си е доста иначе ги рециклират ама ябълката не съм сигуренhttp://www.mikrondocev.com/другото е повече че и трудно се вали /слага от скоростния лост и топлинния щит пречи
Коментар
-
Нови са по 120-160лв. и специално за моето имаше два вида но нито един от тях не стана :D накрая от една морга за 100лв. двете жила и се реши проблема.Сега като се замисля и на алфичката бях късал жилата на скоростите и пак решението беше моргата , тъй като нови въобще не се предлагахаFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Сърбах я таз попара, само че проблема беше при скоростната кутия, излизаше ябълката и след 2 месеца лутане купих ново жило за 160 лв. и приключих проблема. Тези ябълки не ги продават отделно, макар че за мен си е консуматив. Само заради тово цяло жило, не се предлага само това шибано шарнирно съединение. Пълна простотия.Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
Punto MK2 1.2 16 V 80 1999
Коментар
-
Алоу-у.. я спрети да ривете и някой да каже размерите на тази ябълка 6тото бива бива ама цял вол за мезе не бива. Ха-ха 160 лв. за едно жило щото му била износена пластмасовата ябълка? Значи една вечер малката дъщеря със зетчето закъсали /не могат да вкл. на първа ли 2 -ра ли/ и като отидох гледам изкочила щанга от привода на ск. лост.....Добре обаче не можем с жената да се сетим с каква кола бяха Някой ако знае други коли да имат подобни "ябълки" да казва веднага...LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Много кофти с тая ябълка... до сега три пъти разкачам тая джаджа и отвътре като чели е някаква пластмаса... Лошото е че прецака ли се... или играе побългаряване, или сменяне на цялото жило... Колега това с телта дето си направил е временно решение, но нали се сещаш, че ако се случи на братовчедка ти това нещо и няма кой да и помогне... тя едва ли ще смогне женицата да го оправи. Щото ти самия каза, че телта може да се протърка... и т.н и да я остави на сред пътя... не знам дали не може да се намери подобна ябълка от друго нещо... със сходен размер, да се отреже с шлайфа и да се лепне другата, защото и според мен си е кофти да се смени цялото жило (което си е разправия) заради прословутата ябълка.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Туй бялото дето влиза желязната ябълка в него е тефлон, що се износва толкова много като е доста здраво нямам обяснение. При мен проблема хем беше в това износване, отделно гумата която държи тефлоновата чашка с металния пръстен който се навива на жилото се беше скъсала. Други коли които имат жила са Опел Астра, Форд Турнео "Кънектинг" - нема нет, Тойота Корола - от старите модели. Имам целия механизъм със скоростния лост и 2-те жила от Тойота на 20 годин, ама като нови, перфектни уплътнения по жилата, без захабявания, ама това вече след като платих шибаните 160 лв. Седят за резерва, без препряване няма да стане. Ще поровя в нета за разни такива съединения, да но се намери нещо.Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
Punto MK2 1.2 16 V 80 1999
Коментар
-
Re: Пунто - проблем с жило на скоростната кутия
krasimir2006 написа:Проблема е следния:Братовчетка ми както си кара Фиат Пунто 1.1/55к.с. -97г. при превключване на предавките се изважда штангата на едното жило за скоростите от ябълката на скоростната кутия.В момента се придържа с тел да не се вади защото си влиза и излиза свободно от ябълката.Жилото е здраво, но не зная дали причината е в износване на ябълката или по-скоро е износена тефлоновата вложка в чашката на ябълката.Телта ако я карам аз е разрешение - жилото е здраво, но ако се протърка тя е жена и ще остане пак на пътя.Малко не е финансово оправдано при здраво жило да купувам друго за това моля за съвет - някой сблъсквал ли се е сподобен проблем и може ли по някакъв начин да подменя тефлоновата или каквато е там втулка и ако да откъде да намеря такава ???Благодаря на отзовалите се !w2
Коментар
-
nqkoi moje li da mi kaje sno6te kato tragnah za rabota losta mi be6e zamraznal iz4akah malko kolata da zagree i tragnah i kato se opitah da mina ot parva predavka na vtora losta mi ostana vse edno e na svobodna skorost apak vsa6nost e na parva i neiska da prevkly4i nikoq dryga skorost stoi si samo na parva a izglejda i se dviji vse edno e na svobodna ot jilata li e tozi problem mnogo 6te sam vi blagodaren ako mi pomognite stava vapros za fiat pynto 1.1 motor 94 godinaw2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар