Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фарове на Стило

След удар отпред ми смениха и двата фара и от тогава не ми работи електронното регулиране. Може ли някой да ми изпрати снимки как изглежда фар с машинките отзад да сравня в моите, които са ми сложили. Понеже оригиналните оставали при застрахователя.
    Fiat Stilo 1.9JTD 115к.с. 2003г. , Fiat Punto 1.1 55к.с. 1997г.

Няма външна разлика между тези които може би са ти сложили и оригиналните(поне това което аз съм виждал).Трябва да се свали капака за да се види дали имат двигателче.По магазините масово се предлагат на осветителни тела на DEPO(ако не се лъжа бяха тайвански) на по приемлива цена от около 130 лв бройката,но нито имат мотор за регулиране,нито светлинният им поток е фокусиран и с достатъчна интензивност. Дано твоите не са от тези.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Благодаря! Ще се наложи да разглабям изглежда. От сервиза ме увериха че са ми сложили хубави (едва ли не оригинални). А и светят по добре от оригиналните преди.
      Fiat Stilo 1.9JTD 115к.с. 2003г. , Fiat Punto 1.1 55к.с. 1997г.

Коментар

Най-вероятно са сложили Депо ,на което НЕ са прехвърлили моторчетата от оригиналните фарове. На Депо-то има едни джаджи като тапи, с които евентуално може ръчно да се регулират фаровете.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
        X