Колеги,сложих едно странично огледало с подгряване на Браво-то,включих буксата,но нямах уред да меря дали идва ток,а сега не ми се разглабя да меря отново!Така или иначе,огледалото не грее.Интересува ме-има ли отделно реле за огледалата или са вързани директно към копчето за подгряване на задното стъкло.Ако е с отделно реле-кое е то (ако има как да се обясни,разбира се)?Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за огледала с подгряване
Collapse
X
-
lithrone
pakumba написа:ако разбирам правилно, колата ти няма фабрично подгряване. Мисля, че тогава инсталацията не беше пълна и липсва нещо до копчето....
Коментар
-
Имам букси,колеги!И съм вързал едната в огледалото,което смених и е с подгряване!но не работи!Затова и търся причината!Най-вероятно нямам това реле,за което колегата казва!Не се чува нищо да щрака при пускане на подгряването на задното стъкло!Някой да каже кое е релето?А също така (това е извън тази тема) ме интересува и кое е релето за халогените (и дали са под волана или отпред при двигателя).Благодаря ви!THE DRUMMER!!!
Коментар
-
Като отвориш капака на бушоните вляво под волана, гледаш таблото с бушони. Ако си представиш, че го гледаш откъм двигателя, то ще изглежда така: (картинка)Средното от трите релета в горната му част трябва да е релето за задните реотани и нагряване на огледалата. Ако гледаш таблото отпред, като бръкнеш на гърба му, над кабеляците ще напипаш трите релета. Във всяка кола, без изключение, трябва да са налични и трите релета. Веригата на релето е предпазена през предпазител номер 11. Бутонът на конзолата дава маса на бобината на релето.Ако релето работи правилно, то на този изход трябва да имаш +12 при светещ бутон за задни реотани: (картинка 2, таблото с бушони, гледано отпред)
Коментар
-
lithrone
benzol написа:nikolce написа:Ако са ти ел.огледалата, имат и подгрев. Ако са ръчни, нямаш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар