Без да искам при заден ход леко закачих едно дърво и се отчупи едно парченце пластмаса от огледалото.Става дума за детайл от около 5-6см дълъг и 2-3см широк,не успях да закача самото стъкло на огледалото,а само пластмасовия елемент т.е. шапката на страничното огледало.Та ако можете да ми препоръчате с какво да го залепя този елемент,защото е много гадно без него,а и същевременно да издържи на стабилно каране.Имам предвид над 130км/ч и при всякакви условия защото все пак ще го вали дъжд,сняг и ще го пече слънце... Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво да залепя детайл
Collapse
X
-
Здравей, колега и добре дошъл във форумаСвали огледалото и го разглоби така, че да остане пластмасовия детайл. Залепи с моментно лепило така, че да се фиксира на мястото си. След това с поялник от вътрешната страна разтопи пластмасата, може да армираш с няколко телчета като ги нагрееш и вградиш и накрая да залееш с разтопена пластмаса /с пистолет за пластмаса от тези дето ги продават в железариите и магазините за 1лв/УспехПиши и каква ти е колатаFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
-
nedialk00
-
Взимаш български каноколит и лепиш.Преди това почистваш хубаво.След като слепиш частите взимаш сода бикарбонат,намокряш вътрешна част на пукнатината и поръсваш със содата.Повтаряш няколко пъти докато наслоиш и си готов.Содата прави реакция с лепилото и става на камък.Няма чупене.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Става дума за Фиат Браво HGT. И аз се замислих с метална шина дали няма да стане,но някак си не ми се занимаваше точно с този тип залепване,а по-скоро с някое супер здраво лепило от сорта на Бизон серията или подобни такива.Парчето което се отчупи е малко,но е дразнещо,защото се вижда.А и е външен елемент т.е. след залепването трябва да издържа на всякакво климатично въздействие.Зная,че поксипол-а е здраво лепило,но се зачудих дали ще стане с него. Мерси много за отговорите и ще се надявам ако има и други предложения.
Коментар
-
lithrone
Друго предложение: купи си едно, цяло огледало за 20 лв. ако не ти се занимава с притурки.Може и същия цвят да си намериш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар