Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

17 литра 150 километра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimaldim написа:
    Здрасти колега, имам същото палио 1.2 8v пълна инжекция 75 коня. Карам я предимно градско в София разхода зимата си ми е 10/100, лятото си пада на 9. Имай в предвид, че си я карам предимно студена на разстояние около 5км всяка сутрин и всяка вечер, но разхода си е в този диапазон и не съм видял съществена разлика от както я имам Успех и ако не си сменил филтри,ремъци го направи възможно най-скоро! Иначе на дълго съм я свалял под 5/100, с 90км/ч около 3 000 об./мин.
    Е така е. Малолитражен ДВГ на голямо купе в градски условия... Нисан Микра, автоматична СК 1.1 л стига до 12/100 бензин на градско, въпреки малкото и леко купе.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Според мен това е нормален разход,както караш на къси разстояния и този двигател на това купе си казва думата,а от лампа до лампа никога не може да се засече правилно,засича се на пълен резервоар както обясниха колегите.Може и по бедния начин,свършва бензина наливаш 10литра и като свърши гледаш колко си изминал ,но да не си помислиш да го правиш това,че после има голяма вероятност да пускаш тема за бензинова помпа(когато помпата остане на сухо и гори).
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Да, нормален е разхода, даже ако ме питате мен не е и висок. Сипвам си 10лв - минавам си 40км ( градско ). Лично аз съм доволен
        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

На Пунтото със същия двигател по два километра градско същия разход

Коментар

Working...
          X