Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съскане при отваряне капачката на резервоара, брава - защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
    казвам че резервоара трябва да е затворен.
    Колега, аз съм "отворил" /притиснал съм го в отворено положение/ клапанчето на капачката на резервоара, защото "пищи" а като я отворя излизаше много въздух. Това дали оказва неблагоприятно въздействие на помпата? Карам така 2 месеца поне.
    Доколкото знам, този клапан е за изпарения и сега понамирисва като отворя прозорците.
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

с каква помпа си, къде е регулатора и какви трябвада са за модела,
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Потопяема е помпата. Регулатора не знам къде е
        Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

Да попитам и аз нещо. То май се явява нещо обратно на заглавието на темата, но смятам че мястото е тук. Става въпрос за пълнене на резервоара, синът ми кара Брава 1,6 и вчера взел да налива гориво и бензинажията е поставил пистолета нормално, предполагам че е отворил клапата, но като почнал да налива бензина започнал да излиза навън и изтласкал пистолета. Не съм гледал клапата му, утре ще я погледнем, но не е нормално нали? Единствено обяснение за мен е неотворена клапа на гърловината, или има друго обяснение например да е запушен отдушника на резервоара и да неможе да изкара въздуха при зареждане, май че това е глупост.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И при мен на грандв пунтото го прави. Като напълня до горе и винаги има малко вакуум на следващото зареждане. Ако сипя до средата е ок.

NikMar - поправете ме ама пистолетите на бензиностанциите имат защита от преливане... би трябвало. Да не го е вкарал накриво . Като зареждам дизел се вдига малко пяна и понякога изключва дори на празен резервоар.
            Въпрос - не ми работи заключването на капачката, развива се и заключена. Някой може ли да даде съвет, с wd или силиконова грес ако ако почистя ще стане ли.

Коментар

Working...
            X