Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се разглобява лоста за фаровете на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се разглобява лоста за фаровете на Типо

Нещо напоследък взеха да ми се изключват фаровете и като размърдам лоста се оправят.Та въпроса ми е как се разглобява лоста за фаровете на Типо .

Сложи си един от ударена кола (10лв. е). Същият е като на делта/дедра комби, темпра комби, по спомени и на алфите 145 и 146.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
      Сложи си един от ударена кола (10лв. е). Същият е като на делта/дедра комби, темпра комби, по спомени и на алфите 145 и 146.
      Бих си сложил с най-голямо удоволствие,обаче живея в Северозападнала България и не намирам никъде.Преди малко се опитах да го разглобя,обаче нещо не става.Не знам накрая на лоста ,където е копчето за халогените,как излиза.

Коментар

Щом е стигнало до там.. направо търси ново. Виж в разделите продава авточасти, тук във фиат форума и в ланча форума. И задължително си искай опцията "отвори преди да платиш". Аз бих ти пратил, но си го сложих на моята кола (старият е с твоят симптом). До тогава можеш да опиташ да напръскаш хубаво лоста със спрей за ел. контакти, и да раздвижваш. Напъхали са се боклуци според мен и трудно се движи. За протокола: нов е 40лв. (от магазина при нас, но е в София). П.С.става и от не комби. Сега се светнах, че говориш за фаровете (аз си мислех през цялото време за лоста за чистачките). Всичко казано по-горе важи.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Мерси за инфото колега.За сега го напълних с контактен спрей и ако не се оправи ,ще взема ново.Все пак ,ако някой е разглобявал да драсне един ред.

Коментар

bobizdr написа:
            Мерси за инфото колега.За сега го напълних с контактен спрей и ако не се оправи ,ще взема ново.Все пак ,ако някой е разглобявал да драсне един ред.
            Аз го разглобявах да сменя една изгоряла крушчица вътре че ме дразнеше като не свети :D Значи точно където ти е бутона за задните светлини против мъгла се издърпва навънка и излиза, после кръглата пластмаса преди копчето за фаровете пак така, обаче по навътре не знаех как и се отказах да не го счупя После сглобяването ми беше трудно докато направя копчето да не задържа го разглобих 100 пъти, според мен по добре едно цяло лостче втора употреба.
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
            X