Нещо напоследък взеха да ми се изключват фаровете и като размърдам лоста се оправят.Та въпроса ми е как се разглобява лоста за фаровете на Типо .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се разглобява лоста за фаровете на Типо
Collapse
X
-
Synthy написа:Сложи си един от ударена кола (10лв. е). Същият е като на делта/дедра комби, темпра комби, по спомени и на алфите 145 и 146.
Коментар
-
Щом е стигнало до там.. направо търси ново. Виж в разделите продава авточасти, тук във фиат форума и в ланча форума. И задължително си искай опцията "отвори преди да платиш". Аз бих ти пратил, но си го сложих на моята кола (старият е с твоят симптом). До тогава можеш да опиташ да напръскаш хубаво лоста със спрей за ел. контакти, и да раздвижваш. Напъхали са се боклуци според мен и трудно се движи. За протокола: нов е 40лв. (от магазина при нас, но е в София). П.С.става и от не комби. Сега се светнах, че говориш за фаровете (аз си мислех през цялото време за лоста за чистачките). Всичко казано по-горе важи."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
bobizdr написа:Мерси за инфото колега.За сега го напълних с контактен спрей и ако не се оправи ,ще взема ново.Все пак ,ако някой е разглобявал да драсне един ред.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар