Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Уно - Пали много трудно!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

провери си 2-та кабела в делкото към датчика дали са оголени(от топлината изолацията изсъхва и пада)

Коментар

UnoMan написа:
      pugsy написа:
      прибра ли си колатаможеш ли да направиш една снимка на делкото,че не зацепвам от кои е
      Все още не съм я прибрал, защото съм страшно зает напоследък, пък и явно проблемната част ептем се е скапала и докато не сменя или цялото делко или датчика или комутатора няма смисъл да ходя да я мъча. Когато се добера до колата ще снимам делкото.
      stef написа:
      гледам че сам си си дал отговор на проблема или комутатор или датчика в делкото аз имах същия проблем и го реших с делко +комутатор втора употреба за 25лв в последствие се оказа че проблема е бил в датчика в делкото
      Моля, Те кажи нещо повече за този датчик. Къде точно се намира, за какво служи и най-вече какво да кажа на пичовете в Т&Н Кар? Комутатора мисля, че беше към 50 и нещо лв. До колкото си спомням този датчик отваря нещо в делкото, когато колата позагрее или съм се объркал тотално?
      объркал си се не отваря нищо тоя датчик но ако купиш нов датчик + комутатор ще ти излезе доста соленко затова моя съвет е цяло делко комплект/с върви с датчика и комутатора/ както казах аз го купих за 25 лв и от тогава нямам никви ядовеПС ако ти се занимава виж да не се е разхлабила масата на комутатора/и този проблем го имах/ макар и доста малко вероятно да е
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ей хора защо не ми казахте, че това е просто датчик на Хол, аз се чудя какъв е този датчик . Та значи взех датчика на Хол (нов), който доколкото знам решава кога да има искра и кога не. Комутатор имам, тъй че утре ще бърникам из делкото, дано най-накрая да се оправят нещата. Ааа какво става с тези части нещо са ги дигнали преди бяха с почти 50% по-надолу... (ама нали са оригинални :D :P )
        Fiat Uno 1.1 Fire

Коментар

колега какво стана с Уното, работи ли сега като часовник или.......пак като магаре
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

фиат уно 1.1 1991

здравейтеи нашата спря да палифиат уно 1.1 1991къде е горивната помпа?в резервоара ли?http://vbox7.com/playc29fa15

Коментар

Колега, ако не си забелязал, тази тема е от преди четири години ...Все пак, за какъв двигател говорим? Карбуратор или инжекция?Провери ли каквото пише в темата ?
              Digitally yours: Optron

Коментар

Working...
              X