провери си 2-та кабела в делкото към датчика дали са оголени(от топлината изолацията изсъхва и пада)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Уно - Пали много трудно!
Collapse
X
-
UnoMan написа:pugsy написа:прибра ли си колатаможеш ли да направиш една снимка на делкото,че не зацепвам от кои еstef написа:гледам че сам си си дал отговор на проблема или комутатор или датчика в делкото аз имах същия проблем и го реших с делко +комутатор втора употреба за 25лв в последствие се оказа че проблема е бил в датчика в делкотоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Ей хора защо не ми казахте, че това е просто датчик на Хол, аз се чудя какъв е този датчик . Та значи взех датчика на Хол (нов), който доколкото знам решава кога да има искра и кога не. Комутатор имам, тъй че утре ще бърникам из делкото, дано най-накрая да се оправят нещата. Ааа какво става с тези части нещо са ги дигнали преди бяха с почти 50% по-надолу... (ама нали са оригинални :D :P )Fiat Uno 1.1 Fire
Коментар
-
колега какво стана с Уното, работи ли сега като часовник или.......пак като магареСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
фиат уно 1.1 1991
здравейтеи нашата спря да палифиат уно 1.1 1991къде е горивната помпа?в резервоара ли?http://vbox7.com/playc29fa15
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар