Колеги мехънизма на багажника ми е прецакам още от както купих колата ... та проблема е че като затварям багажника не се затваря както трябва а трябва да се блъсне със сила На какво може да се дължи това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мехънизма при багажника на брава
Collapse
X
-
Регулирал ли си го досега? Може от това да ти е проблема.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Механизма който е на самата врата се държи на две гайки развивайки и регулирайки го, обикновено се решава проблема със затварянето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
freeedom написа:Регулирането с мърдане напред назад ли става или някакъв друг чалъм има :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
nedialk00
амортисьорчетата ти държат ли, или пада като го пуснеш ? когато не държат също се затваря с по-голямо усилие
Коментар
-
Не го пипай тоя механизъм, че после ще ти тропа вратата като караш по неравности. Дръж си в багажника инструмент с който да го понагласиш ако се наложи и толкова. На служебното Пежо беше спряла изобщо да закопчава ключалката на 5-тата врата, понагласих я да затваря леко, и след месец започна да ми трови живота с непрекъснато тропане. Има една поговорка - на жена устата и на кола вратата с удар се затварят Иначе много лопат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Според мен нямат нищо общо. просто изказах мнение за амортисьорчетата. иначе за затварянето да не би тампоните да са ти развити прекалено много и от тях да не се затваря багажника. пробвай да ги навиеш докрай и да затвориш. все ми се струва че предишния собственик ги е развил да не тропа капака ма малко се е поолял. При мен е подобен проблема с вратите. сега в студа искат малко повече блъскане да се затворят. иначе скърцат не се седи.
Коментар
-
Предполагам колегите говорят за намиращите се в двата края на багажната врата. И все пак се съмнявам да е от тях, според мен все пак си иска регулиране на бравата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар