Трябва да рестартна CPU-то обаче ме е страх да не се кодира цд-то. Фабричното и нямам кода ПОМООООООЩ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво, ако откача акумулатора ще си пр**ба ли музиката
Collapse
X
-
Задължително ще загубиш кода, така,че....следва едно демонтиране на радиото, пцуванье и т.н.Виж все- пак ако се решиш тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Относно "рестарта" на ECU-то или триенето на грешка иди във Ванто трейд и срещу 20лв го свърши.Според мен демонтирането и после монтирането на радиото си е разправия.Не е толкова лесно както изглежда по снимките, особено ако не е вадено до сега!Иначе имам колега който ги разкодира.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:Задължително ще загубиш кода, така,че....следва едно демонтиране на радиото, пцуванье и т.н.Виж все- пак ако се решиш тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Относно "рестарта" на ECU-то или триенето на грешка иди във Ванто трейд и срещу 20лв го свърши.Според мен демонтирането и после монтирането на радиото си е разправия.Не е толкова лесно както изглежда по снимките, особено ако не е вадено до сега!Иначе имам колега който ги разкодира.
Коментар
-
Re: Фиат Браво, ако откача акумулатора ще си пр**ба ли музик
Mitko написа:Beco написа:Трябва да рестартна CPU-то обаче ме е страх да не се кодира цд-то. Фабричното и нямам кода ПОМООООООЩ
Коментар
-
Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.
Коментар
-
dudulia написа:Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:dudulia написа:Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.
Коментар
-
Моето радио е с код,имам му кода,никога не е било разкодирано,но аз не поех риск,понеже си имам така или иначе кода,но е факт,че не ми го поиска.може би има възможност да се изключи,но не съм имал време да чета по книжката.Дори не знам как се включва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар