Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво, ако откача акумулатора ще си пр**ба ли музиката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво, ако откача акумулатора ще си пр**ба ли музиката

Трябва да рестартна CPU-то обаче ме е страх да не се кодира цд-то. Фабричното и нямам кода ПОМООООООЩ

Задължително ще загубиш кода, така,че....следва едно демонтиране на радиото, пцуванье и т.н.Виж все- пак ако се решиш тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Относно "рестарта" на ECU-то или триенето на грешка иди във Ванто трейд и срещу 20лв го свърши.Според мен демонтирането и после монтирането на радиото си е разправия.Не е толкова лесно както изглежда по снимките, особено ако не е вадено до сега!Иначе имам колега който ги разкодира.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
      Задължително ще загубиш кода, така,че....следва едно демонтиране на радиото, пцуванье и т.н.Виж все- пак ако се решиш тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592Относно "рестарта" на ECU-то или триенето на грешка иди във Ванто трейд и срещу 20лв го свърши.Според мен демонтирането и после монтирането на радиото си е разправия.Не е толкова лесно както изглежда по снимките, особено ако не е вадено до сега!Иначе имам колега който ги разкодира.
      мерси, точно от това ме беше страх, но рано или късно щеше да станеАма аз не искам да го махам

Коментар

Re: Фиат Браво, ако откача акумулатора ще си пр**ба ли музик

Mitko написа:
        Beco написа:
        Трябва да рестартна CPU-то обаче ме е страх да не се кодира цд-то. Фабричното и нямам кода ПОМООООООЩ
        Ако мотора ти не е 1.4 12V. Няма смисъл да си правиш труда да разкачаш акумулатора. Няма да изчистиш грешките в ECU-то.
        А как да го направя само в александър ауто ли

Коментар

Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
            Виж ми подписа.Колата ми стоя 1 месец без акумулатор и не се загуби никакъв код.Сложих си акумулатора и си пуснах радиото без проблеми.не ми поиска код,но и да беше поискал щях да го напиша,понеже го имам.Радиото ми е с управлениена ЦД чейнджър.
            Моето е същото, само че колата е 1.4 12V

Коментар

dudulia написа:
              Мисля, че всички оригинални апарати на Фиат са с код.Може би твоя е бил премахнат вече.Когато я свърших такава на предишната ми кола Брава 11.96г., след закачането на клемите на акумулатора радиото си поиска четирицифрен код.Но Весо сам да си решава. Колегата който ми разкодира радиото ме попита дали да премахне кода, аз отказах.
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                dudulia написа:
                Мисля, че всички оригинални апарати на Фиат са с код.Може би твоя е бил премахнат вече.Когато я свърших такава на предишната ми кола Брава 11.96г., след закачането на клемите на акумулатора радиото си поиска четирицифрен код.Но Весо сам да си решава. Колегата който ми разкодира радиото ме попита дали да премахне кода, аз отказах.
                Ми рано или късно ще се стигне до там, затова ще се пробвам . Мерси за помощта. Дадоха ми един куп книжлета ама код не видях

Коментар

Моето е от по-старите без CD, само с касетка. Акумулатора съм го махал от клемите n на брой пъти и никакъв код не е искало радиото. При новите не знам как е, но при по-старите няма кодове.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Моето радио е с код,имам му кода,никога не е било разкодирано,но аз не поех риск,понеже си имам така или иначе кода,но е факт,че не ми го поиска.може би има възможност да се изключи,но не съм имал време да чета по книжката.Дори не знам как се включва.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                    X