Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се различава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko_ymn написа:
    не само, че мога да ги дигна 90 на първа и 210 на 5та ами съм го правил за да разбера какво мога с тази кола
    Братле, иди си оправи километража...90 на първа....бухахахаххаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Идеята беше да се придържаме към темата и да докажем, че колите са добри.
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колегата niko_ymn при тези условия наистина може да види толкова на километража. Дори може да покаже на 1-ва скорост 100 км/ч ако кара до 7500 оборота, но тогава електрониката ще му изключи инжекторите и ще връща на 7000.

Коментар

Как си различава дали е от Италия или Гармания - ами много лесно - по оригиналния талон - ако е немец предния собственик, или ако документите на колата са на италиянски ... а почти за всички държави в европа километражите показват 210 когато се движите със 180. Трябва да намери фиат правен в бразилия за Американския пазар за да му показва реално. Само по километража не може да познае. Може да се гледа ако колата е ELX дали няма друг набор ел. екстри и по това например да се познае за къде е предназначена. ... ама то ще ти направи впечатление още левия волан щото май само за Великобритания са тези разминавания.

Коментар

Колегата с бравата да иде да се прегледа (а и колата също). 90 на първа хахаха. Що аз кат зема на едно приятелче бравото да го покарам никога не качва повече от 50 на първа? А то е със същия мотор. И какви са тия глупости за Испания?

Коментар

Доктора кaзва, чe бъркaм 1-вa с 2-ора
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Да де - и аз съм се подвел. Казвайте сега по какво се отличават тези от Германия и тези от Италия! Оборудване? Конски сили?

Коментар

A защо не Браво, би ти подхождало повече на възрастта.
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Gugev написа:
                    A защо не Браво, би ти подхождало повече на възрастта.
                    така е но бравата много повече ми харесва отпред са еднакви даже понякога ги бъркам и казвам на бравото брава.е защо бравата не е ли хубава кола с атрактивен дизайн,с приличен двигател (дори и 1.4) като за мен и с много модерно обурудване? а и цената еднаква ли е на брава и браво?

Коментар

DJ_Maxy написа:
                      Как си различава дали е от Италия или Гармания - ами много лесно - по оригиналния талон - ако е немец предния собственик, или ако документите на колата са на италиянски ... а почти за всички държави в европа километражите показват 210 когато се движите със 180. Трябва да намери фиат правен в бразилия за Американския пазар за да му показва реално. Само по километража не може да познае. Може да се гледа ако колата е ELX дали няма друг набор ел. екстри и по това например да се познае за къде е предназначена. ... ама то ще ти направи впечатление още левия волан щото май само за Великобритания са тези разминавания.
                      кви са тия писания????
                      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

^Style^Dude^ написа:
                        ............
                        Колега, какво се косиш ... купувай това дето ти хареса ... за това какъв е мотора и коя година ее колата си има справочници. Всичко останало е на късмет ... даже и нова от магазиина да е ...ПоздравииИвайлоп.п. надявам се не си се обидил. А не се разубеждавай ... купувай ’италианка’
                        Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
                          ^Style^Dude^ написа:
                          ............
                          Колега, какво се косиш ... купувай това дето ти хареса ... за това какъв е мотора и коя година ее коалта си иима справочнци. Всичко останало е на късмет ... даже ии нова от магазиина да е ...ПоздравииИвайлоп.п. надявам се не сии се обиидил. А не се разубеждавай ... купувай ’италианка’
                          не не съм нп ами днес ще ходя на оглед из окръга да видим какво ще намеря като гледам и мареята не е лоша даже май са почти еднакви доколкото знам повечето части съвпадат от марея на брава.като се върна ще кажа какво съм направил ПоздравиНиколай

Коментар

и аз вече съм от семейството на фиат купих си мечтаната брава и много си я харесвам и обичам

Коментар

Честито колега! Безаварийно каране. Какъв е двигателя? Издай нещо от кухнята

Коментар

Благодаря много колата е Fiat Brava 1.6 16v на 90 000 км е издърпва много стабилно запзена е на външен вид по двигателя също,което показва грижата на предишният собственик,която е проявявал към нея не съм я пробвал напълно но не мисля,че колата заслужава да я тормозя,което съм решил и да не правя,наистина италянците си знаят работата надявам се да нямам проблеми с нея за да не се налага да пиша в форума като питащ а като помагащ само две думи описват колата ( марката и модела } Прекрасна кола много се радвам,че съм вече в отбора

Коментар

Working...
                                X