niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се различава
Collapse
X
-
Orcinus
-
DJ_Maxy
Колегата niko_ymn при тези условия наистина може да види толкова на километража. Дори може да покаже на 1-ва скорост 100 км/ч ако кара до 7500 оборота, но тогава електрониката ще му изключи инжекторите и ще връща на 7000.
Коментар
-
DJ_Maxy
Как си различава дали е от Италия или Гармания - ами много лесно - по оригиналния талон - ако е немец предния собственик, или ако документите на колата са на италиянски ... а почти за всички държави в европа километражите показват 210 когато се движите със 180. Трябва да намери фиат правен в бразилия за Американския пазар за да му показва реално. Само по километража не може да познае. Може да се гледа ако колата е ELX дали няма друг набор ел. екстри и по това например да се познае за къде е предназначена. ... ама то ще ти направи впечатление още левия волан щото май само за Великобритания са тези разминавания.
Коментар
-
DJ_Maxy
Да де - и аз съм се подвел. Казвайте сега по какво се отличават тези от Германия и тези от Италия! Оборудване? Конски сили?
Коментар
-
Gugev написа:A защо не Браво, би ти подхождало повече на възрастта.
Коментар
-
DJ_Maxy написа:Как си различава дали е от Италия или Гармания - ами много лесно - по оригиналния талон - ако е немец предния собственик, или ако документите на колата са на италиянски ... а почти за всички държави в европа километражите показват 210 когато се движите със 180. Трябва да намери фиат правен в бразилия за Американския пазар за да му показва реално. Само по километража не може да познае. Може да се гледа ако колата е ELX дали няма друг набор ел. екстри и по това например да се познае за къде е предназначена. ... ама то ще ти направи впечатление още левия волан щото май само за Великобритания са тези разминавания.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
^Style^Dude^ написа:............Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:^Style^Dude^ написа:............ами днес ще ходя на оглед из окръга да видим какво ще намеря като гледам и мареята не е лоша даже май са почти еднакви доколкото знам повечето части съвпадат от марея на брава.като се върна ще кажа какво съм направил
ПоздравиНиколай
Коментар
-
Благодаря многоколата е Fiat Brava 1.6 16v на 90 000 км е издърпва много стабилно запзена е на външен вид по двигателя също,което показва грижата на предишният собственик,която е проявявал към нея
не съм я пробвал напълно но не мисля,че колата заслужава да я тормозя,което съм решил и да не правя,наистина италянците си знаят работата
надявам се да нямам проблеми с нея за да не се налага да пиша в форума като питащ а като помагащ само две думи описват колата ( марката и модела
} Прекрасна кола много се радвам,че съм вече в отбора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар