Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се различава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

^Style^Dude^ написа:
    kiro_of_the_day написа:
    ^Style^Dude^ написа:
    Че навремето с Жигулата-комби на баща ми вдигах 90 на втора!
    хах бих казал от собствен опит,че повече от 40 на 2-ра не може :P
    Може, може...!!! Когато Жигулата на бащата беше с 12-13 години по-млада, а аз бях млад аджамия шофьор - съм и правил на 1 - 60 км.ч. Сега като се замисляяяя..... Леле милата...
    e нз аз като се учих на едната кола на баща ми (жигулата,а не бмв-то) като дъгнех 2-ра и газта на макс пвече от 40 не иска :P е то е нормално все пак е доста стара но знам ли.... .БТВ:днес (преди малко) видях една брава (видях много брави),но на тази спецялно забелязах,че 3-тия стоп не свети,а само 2-та бях чел нещо в форума за това но ако не работи лесно ли се поправя?edit:задължително ли след като я купя трябва да й сменям консумативите (ремък,ролки,накладки и т.н.)?
    Yes. Освен ако не я купуваш от познат, но като гледам не е такъв случая..
    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
      ^Style^Dude^ написа:
      kiro_of_the_day написа:
      ^Style^Dude^ написа:
      Може, може...!!! Когато Жигулата на бащата беше с 12-13 години по-млада, а аз бях млад аджамия шофьор - съм и правил на 1 - 60 км.ч. Сега като се замисляяяя..... Леле милата...
      e нз аз като се учих на едната кола на баща ми (жигулата,а не бмв-то) като дъгнех 2-ра и газта на макс пвече от 40 не иска :P е то е нормално все пак е доста стара но знам ли.... .БТВ:днес (преди малко) видях една брава (видях много брави),но на тази спецялно забелязах,че 3-тия стоп не свети,а само 2-та бях чел нещо в форума за това но ако не работи лесно ли се поправя?edit:задължително ли след като я купя трябва да й сменям консумативите (ремък,ролки,накладки и т.н.)?
      Yes. Освен ако не я купуваш от познат, но като гледам не е такъв случая..
      Ами случая наистина не е такъв, защото съм си проучвам но знам ли баща ми може да намери от някой познат то ще си покаже

Коментар

^Style^Dude^, ако съдя по снимката и това, че говориш за баща ти, да те питам:Имаш ли годините за книжка?

Коментар

wwweb написа:
          ^Style^Dude^, ако съдя по снимката и това, че говориш за баща ти, да те питам:Имаш ли годините за книжка?
          да имам ги предния месец направих 18 това че говоря за баща ми е е поради това,че той има много приятели и познати и може да издейства нещо но искам сам да се справя нз доколко успешно но поне не пречи да опитам а относно картинката викам да сложа някоя по така че в другите форуми много се плашат от аватарите ми и особедно като приложа един мой подпис относно лъжата и много много гледат да не ми се набиват на очи затова и викам да пробвам как ще е /edit:за,да покажа,че Бравата найстина много ме кефи ще сменя аватара /edit 2:ако мислиш,че искам да я взема тая брава,че да се келеша и да се правя на голям съзтезател лъжеш се просто искам някоя кола заслужаваща си парите и грижите все пак ако исках нещо за,да отбия номера щях да се спра на нещо немско или френско даже може да видиш един мой пост какво ми каза един приятел относно опелите (в този пост споменатите немски коли) ,а и да спомена не се заяждам само отбелязвам и обяснявам как са нещата

Коментар

^Style^Dude^ написа:
            Nino написа:
            ^Style^Dude^ написа:
            Благодаря много за отговорите да за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт .1.4 12v ще се взема в най-краен случей,защото държа да е брава в краен случей марея но си искам брава :D ,а и цените на различните места вървят различно такаче то на място ще си покаже ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?
            пич,аз на мойто дизелово Уно 1.3 което е на близо 20 годинки му вдигам 80 на втора,и прекъсвача ме срязва,иначе ако разбера как да го махна...ще му стопя буталата дай ми брава 1.6 16V 96г.-97г. да видиш к’во ше и се случи и кое е мит и легенда

Коментар

sehnsucht написа:
              ^Style^Dude^ написа:
              Nino написа:
              ^Style^Dude^ написа:
              Благодаря много за отговорите да за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт .1.4 12v ще се взема в най-краен случей,защото държа да е брава в краен случей марея но си искам брава :D ,а и цените на различните места вървят различно такаче то на място ще си покаже ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?
              пич,аз на мойто дизелово Уно 1.3 което е на близо 20 годинки му вдигам 80 на втора,и прекъсвача ме срязва,иначе ако разбера как да го махна...ще му стопя буталата дай ми брава 1.6 16V 96г.-97г. да видиш к’во ше и се случи и кое е мит и легенда
              хахахахахаха COOOOLLL :D ако успееш ме извикай да гледам :D

Коментар

някой знае ли колко е лимита на двигателите (колко хил. км) преди да стане за боклука?

Коментар

Над 100 000 км. няма лимит! Може да кара и 200 хил., 300 хил. , може и 400 хил. , а може и на 101 хил да се скапе! Много зависи от задкормилното устройство! P.S. За 400 хил. малко се изхвърлих! )))))
                  Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
                    Над 100 000 км. няма лимит! Може да кара и 200 хил., 300 хил. , може и 400 хил. , а може и на 101 хил да се скапе! Много зависи от задкормилното устройство! P.S. За 400 хил. малко се изхвърлих! )))))
                    Не си се изхвърлил въобще! Най-добрия ми приятел продаде неговата Панда на 650 000 км., от които последните 250 000 - баничарка в София. По двигателя беше сменил само гумичките на клапаните, че по едно време взе да пуши и да харчи масло...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

^Style^Dude^ написа:
                      за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт ... ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?
                      Сега ще ти напиша по упътване най-много на колко километра в час трябва да смениш предавката:1-ва до 55 км/ч2-ра до 95 км/ч3-та до 140 км/ч4-та до 191 км/ч5-та макс 220 км/чдруга класификация дава за 1,61 - 502 - 873 - 1284 - 1695 - 193разликата е, че едното е производство за друга държава, където по стандарт километража трябва да показва повече от реалното, за да намаляват инцидентите.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

10x много

Коментар

оф грешка - това дето е по-горе е за 1,8ето ги всичките:------- 1,4 12V ----- 1,6 16V --- 1,8 16V --- 2,0 20 V --- 1,9 D1..... 45 (46) ...... 52 ......... 50 (55) .... 56 ........ 352 .... 82 (80) ...... 90 ......... 87 (95) .... 89 ........ 613 .... 120 (11 ... 132 ........ 128 (140)... 131 ....... 944 .... 158(155) .... 175 ........ 169 (191) .. 172 ....... 1325 .... 170 (16 .... 184 ........ 193 (210) .. 210 ...... 155

Коментар

niko_ymn написа:
                            оф грешка - това дето е по-горе е за 1,8ето ги всичките: 1,4 12V 1,6 16V 1,8 16V 2,0 20 V 1,9 D1 45 (46) 52 50 (55) 56 352 82 (80) 90 87 (95) 89 613 120 (11 132 128 (140) 131 944 158(155) 175 169 (191) 172 1325 170 (16 184 193 (210) 210 155но факта си е факт - на първа до 90 без да съм в червената зона въпреки сички галещи двигателя препоръки
                            това е доста завидно ,а ако е бившо такси и има удар (вече оправен) това смъква от цената нали?

Коментар

абе каква е идеята да се пиша подобни идиотии - за да дигнеш с брава 1.6 90км/ч на първа знаеш ли на колко оборота требе да си? или си измисляш, или километраша ти е далеече от реалността. отделно, че 6000 оборота на 5а ще дигнеш само по-наклон. повече от 190 км/ч не можеш да развиеш със сток кола (1.6 браво/брава)
                              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

тука си поизтрих глупостите

Коментар

Working...
                                X