Привет на всички до края на седмицата ще ходя да си купувам кола и съм си избрал да бъде брава преди известно време четох много форума по тази тема (брава) и знам,че трябва да не бъде внос от италия,а поне от германия.Затова искам да ви помоля да ми кажете как да я разпозная от къде е.благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се различава
Collapse
X
-
Re: Как се различава
^Style^Dude^ написа:Привет на всички до края на седмицата ще ходя да си купувам кола и съм си избрал да бъде брава преди известно време четох много форума по тази тема (брава) и знам,че трябва да не бъде внос от италия,а поне от германия.Затова искам да ви помоля да ми кажете как да я разпозная от къде е.благодаря предварително.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Как се различава
stef написа:^Style^Dude^ написа:Привет на всички до края на седмицата ще ходя да си купувам кола и съм си избрал да бъде брава преди известно време четох много форума по тази тема (брава) и знам,че трябва да не бъде внос от италия,а поне от германия.Затова искам да ви помоля да ми кажете как да я разпозная от къде е.благодаря предварително.
Коментар
-
Ми шанс винаги има за всичко...трябва да внимаваш от коя къща си взимаш колата.По-добре е, ако имаш познат, който да ти докара автомобила...само не разбрах какво против колите, които са внесени от Италия?Аз лично даже ги предпочитам защото:1.При всички случаи са с повече екстри, отколкото тези от Германия2.В Германия зимите са много по-сурови, отколкото в Италия, а това много добре знаеш до какво води.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Ми шанс винаги има за всичко...трябва да внимаваш от коя къща си взимаш колата.По-добре е, ако имаш познат, който да ти докара автомобила...само не разбрах какво против колите, които са внесени от Италия?Аз лично даже ги предпочитам защото:1.При всички случаи са с повече екстри, отколкото тези от Германия2.В Германия зимите са много по-сурови, отколкото в Италия, а това много добре знаеш до какво води.
Коментар
-
брава като за мен (начинаещия) ще ми свърши ли работа,защото тук много не ги харесват и аз си бях изградил подобно мнение,но като видях един приятел как тръгна и как я пришпори си промених мнението,но незнам затова и питам вас .
Коментар
-
Недей взимай 1.4, а това за Италия и Германия са пълни глупости... Вземи си някой читав екземпляр от Италия и това е... А как да го избереш ли. Аз си имам моя методика на избиране и досега работи на 100 процента. Първо си харесвам колата отвън. Оглеждам я за несъответствия на боята(дали детайлите са един цвят), гледам за разминавка между тях , дали си пасват броня към калници и тн... След това влизам вътре и почвам да оглеждам всичко - салон, врати, екстри, ел стъкла, огледала всичко трябва да работи... Дори и климатика...(на сегашната кола уцелих пълен късмет, сервизиран и напълнен климатик с чисто нов ремък :P ) Салона не трябва да има и драскотинка. Същото важи и за волана. По това си давам сметка как се е отнасял собственика към колата. Ако е бил мърляч и е занемарявал колата вътре, то има голяма вероятност и под предния капак да няма никой. След това паля двигателя и го оставям да качи температура. Ако ми хареса как работи, правя пробен тест. Колата се кара задължително поне 10 20 километра. На високи скорости също, да се види дали не "шуми" отнякъде, дали не "носи" на една страна... След това ако от автокъщата са съгласни се отива на диагностика - мерене на компресия, и ако всичко е ОК, значи това е твоята кола
Коментар
-
Благодаря много за отговорите да за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт .1.4 12v ще се взема в най-краен случей,защото държа да е брава в краен случей марея но си искам брава :D ,а и цените на различните места вървят различно такаче то на място ще си покаже ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?
Коментар
-
^Style^Dude^ написа:Благодаря много за отговорите да за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт .1.4 12v ще се взема в най-краен случей,защото държа да е брава в краен случей марея но си искам брава :D ,а и цените на различните места вървят различно такаче то на място ще си покаже ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:^Style^Dude^ написа:Благодаря много за отговорите да за 1.6 знам,че е така да се каже оптималният варянт .1.4 12v ще се взема в най-краен случей,защото държа да е брава в краен случей марея но си искам брава :D ,а и цените на различните места вървят различно такаче то на място ще си покаже ,а да попитам вярно ли на 2-ра (скорост) вдига 100-така или са митове?
Коментар
-
На 2ра - 90 ... Но за да ти ускорава повече, като гледам, че си лудак, това е по-добре, че не са супер дълги скоростите. Иначе и моя съвет е 1.6.. Ако ще я юркаш, с тоя мотор нямаш грижи. Преди малко наказах един пич с mazda mx-5.. Но все пак като си още неопитен, внимавай.. Ай успех с избораFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:На 2ра - 90 ... Но за да ти ускорава повече, като гледам, че си лудак, това е по-добре, че не са супер дълги скоростите. Иначе и моя съвет е 1.6.. Ако ще я юркаш, с тоя мотор нямаш грижи. Преди малко наказах един пич с mazda mx-5.. Но все пак като си още неопитен, внимавай.. Ай успех с избора
Коментар
-
^Style^Dude^ написа:Че навремето с Жигулата-комби на баща ми вдигах 90 на втора!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:^Style^Dude^ написа:Че навремето с Жигулата-комби на баща ми вдигах 90 на втора!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар