Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запушени дюзи или...?
Collapse
X
-
Danchojn написа:WhitePower написа:Хора с тези добавки е голям ХХХ като измие резервоара и като подкара биклуците напред , се запушва филтъра ,ако не се смени филтъра той изпуска и целия буклук в инжекторитеPower Under Pressure
Коментар
-
Danchojn написа:Не, с Политрон мръсотията се разгражда и изгаря. Иначе се влиза във филма, който описа.Power Under Pressure
Коментар
-
Да то тоя Политрън е някакъв вълшебен продукт като го сложиш и мръсотията и боклуците се изпаряват без да минават през филтъра,същевременно филтъра ако и бил мръсен се изчиства и не се налага да го сменяш.Пък те по сервизите са тъпи и си губят времето да ги свалят и чистят на ултразвук дюзите.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Единият колега няма никакъв опит с Политрон, но говори...............без коментар.Другият колега смята сервизите за малоумни, да не вземат някой лев, като свалят, качват и чистят дюзи.На никой не го набивам в главата. Направих едно просто предложение. Не е редно, само от суета и незнание да ме нападате. А определено нищичко не знаете за продукта. Аз днес обаче, излекувах още един автомобил с него - дизелов - за 35км. Вие ако щете.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
u_bo
до автора на темата - грешен ти е раздела, затова и получаваш все грешни съвети.Не набивай пари в добавки и ултразвук - НЯМА да се оправи.Ако ти се чете - потърси мои мнения и на Slavi_lancia, както и на няколко от другите редовни в газовия раздел.там има "решение" на проблема тиveselin10 написа:Мой съвет....може други да не са съгласни с мен... по-добре изгори бензина с добавката да не стои в резервоара . А иначе първо диагностика , да не излезе, че има нещо друго, и чак след това чистене на дюзи и др. Аз карам също само на метан. Само паля на бензин и за последно съм карал около 130-40 км. на бензин по неволя в Гърция. Колата дийде с метан от Италия и е на доста километри - 230 000 по километраж ама едва ли са истински. Не вярвам да са и правили някакви почиствания жабарите. Върви си идеално на бензин.
Коментар
-
u_bo написа:до автора на темата - грешен ти е раздела, затова и получаваш все грешни съвети.Не набивай пари в добавки и ултразвук - НЯМА да се оправи.Power Under Pressure
Коментар
-
Danchojn написа:Единият колега няма никакъв опит с Политрон, но говори...............без коментар.Другият колега смята сервизите за малоумни, да не вземат някой лев, като свалят, качват и чистят дюзи.На никой не го набивам в главата. Направих едно просто предложение. Не е редно, само от суета и незнание да ме нападате. А определено нищичко не знаете за продукта. Аз днес обаче, излекувах още един автомобил с него - дизелов - за 35км. Вие ако щете.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Danchojn написа:200км без масло, пред публика това лято, без щети за мотора - Голяма Измама Може да не ти се вярва но GDFC-то има по-добри фрикционни качества от някои масла.Но да не ос****е повече темата.Power Under Pressure
Коментар
-
u_bo
WhitePower написа:u_bo написа:до автора на темата - грешен ти е раздела, затова и получаваш все грешни съвети.Не набивай пари в добавки и ултразвук - НЯМА да се оправи.
Коментар
-
WhitePower написа:не си мисли ,че говоря наизуст има неща и неща , едното е реално да добавките за инжектори премахват част от боклука но вредата им е че оделятцялата гнас от резервоара и но навират в филтъра , а филтъра чисти боклука да не стига до инжекторите така че след такава добавка се сменя бензиновия филтър и мак ако инжектора преплюване можеда го оправи и трябва принодително премахване на буклука через ултразвукPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
u_bo написа:до автора на темата - грешен ти е раздела, затова и получаваш все грешни съвети.Не набивай пари в добавки и ултразвук - НЯМА да се оправи.Ако ти се чете - потърси мои мнения и на Slavi_lancia, както и на няколко от другите редовни в газовия раздел.там има "решение" на проблема тиFiat Brava ELX 1.6 16V 1998 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар