Здравейте моля да ми помогнете с избора на секретни болтове.Ситуацията е малко сложна:Имам стоманени джанти с обикновени болтове, купихм лети джанти от Фиат Брава и ги сложих наБраво със болтвете от стоманените джанти при което на 2 пъти щяха да ми паднат колелатаявно че болтовете не стават. Смених болтовете на предните джанти с някакви други и сегае ок, обаче незнам как да избера секретни болтове така че да стават на 2 та вида джанти без дападат послеили да ми разбият джантитеМерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да избера болтове
Collapse
X
-
Re: Как да избера болтове
forest написа:Здравейте моля да ми помогнете с избора на секретни болтове.Ситуацията е малко сложна:Имам стоманени джанти с обикновени болтове, купихм лети джанти от Фиат Брава и ги сложих наБраво със болтвете от стоманените джанти при което на 2 пъти щяха да ми паднат колелатаявно че болтовете не стават. Смених болтовете на предните джанти с някакви други и сегае ок, обаче незнам как да избера секретни болтове така че да стават на 2 та вида джанти без дападат послеили да ми разбият джантитеМерси предварителноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар