Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска седалка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофьорска седалка

Колеги това се превърна в сериозен проблем. Когато купих колата беше с развалена седалка облегалката се мърдаше напред назад, на първата среща с консултативна цел я оправих. Миналата седмица пак се беше повредила и като се събирахме на сточна гара пак я оправих. Но от оня ден почна постоянно да се разваля, дръпна ли ръчката и дотам вече е прецакана (Идеи?
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Нова седалка....,тя стане ли тъй......Ааа..... и ще черпиш за идеята.

Коментар

е браво бе ти ако така оправяш всеки проблем по твоята ...МОЛЯ за по сериозно отношение
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Така както си задал въпроса,се отнася само за хората които са били на тези срещи и са видели за какво става дума.Аз например не разбирам къде точно ти се е равалила седалката,къде мърда,коя ръчка като пипнеш и се разваля,опиши по-добре проблема,че да помогнем ако можем и тези които не сме видели каква точно е повредата.

Коментар

значи самата облегалка се марда напред назад колата е БРАВО (двувратка) и има ръчка за да пада облегалката и да се мръдне напред такъв е механизъма. А и друг път съм писал за какво иде реч
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ако правилно съм те разбрал дано тук: http://www.bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htm#interior това предпоследното ти помогне:Seat Tilt Repair(Thanks Sven)

Коментар

Опитах да се пошегувам.Съжалявам.Но пък често трайното решение на подобни проблеми е именно подмяната на дефектната част с нова.Успех.

Коментар

Working...
              X