Така, в събота карах на един авер Audi-to A3 1.6 , и ми направи впечатление ,че има много мек съединител и после като се качих на моето Браво ......съединителя ми се стори като от камък............. ужас направо, па уж е хидравличен.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд съединител - причини.........?!?!?!
Collapse
X
-
Re: Твърд съединител - причини.........?!?!?!
bravo_stz написа:Така, в събота карах на един авер Audi-to A3 1.6 , и ми направи впечатление ,че има много мек съединител и после като се качих на моето Браво ......съединителя ми се стори като от камък............. ужас направо, па уж е хидравличен.....Power Under Pressure
-
Абе и аз си мисля, че е намесена тая спирачна течност, сутрин като я паля и ми светва ABS-a за няколко секунди и изгасва...... а пък за съединителя си отделя добре, защо да е износен ако е износен не трябва ли да отделя по-горе ??? Понякога ми провлачва един такъв при тръгване, но не всеки път.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
emzo написа:Ела тая Неделя в 15.00 знаеш къде и ще ти кажа, ще даваш ли 400лв или да93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
Коментар
-
Труда аз не го смятам :D имам кой да ми го смени :D тази седмица ще гледам да дойда......93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
Коментар
-
emzo написа:С труда де колега, с труда Ела да го погледна в Неделя, ще ти кажа, вече сънувам маховици и съединителиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Твърд съединител - причини.........?!?!?!
bravo_stz написа:Така, в събота карах на един авер Audi-to A3 1.6 , и ми направи впечатление ,че има много мек съединител и после като се качих на моето Браво ......съединителя ми се стори като от камък............. ужас направо, па уж е хидравличен.....Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
всичко идва от жилото .прави много лош ъгъл с купето и се търка.късал сам жило на съединител .после сам сменял съединител валео и ново жило в оторизиран сервиз на фиат в италия.като се качих в колата педала беше мек като на газта.стаписах се и дори не можех да карам колата . неможех да преценя къде отделя.сега след две години пак е твърд .не много но има осезаема разлика. това е болна тема на фиаткитеFiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO
Коментар
-
dinobg написа:всичко идва от жилото .прави много лош ъгъл с купето и се търка.късал сам жило на съединител .после сам сменял съединител валео и ново жило в оторизиран сервиз на фиат в италия.като се качих в колата педала беше мек като на газта.стаписах се и дори не можех да карам колата . неможех да преценя къде отделя.сега след две години пак е твърд .не много но има осезаема разлика. това е болна тема на фиатките93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
Коментар
-
Колеги,някой знае ли на фиатката ми 1.4 12V - 97 година , 59 KW , 80 к.с. какъв е съединителя-хидравличен или с жило.Защото като го смених целия преди време с оригинален Валео(това,че е оригинален е 100%,не коментирам защо съм сигурен,но е така) и пак не стана колкото очаквах мек.Тоест-подобри се,но не е много мек и сега.Ккаво трябва да направя-дали да сменям жило(ако въобще имам такова) или спирачната течност,ако я сменя ще има подобрение(ако е хидравличен).Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар