Колеги, дайте идея за масло. Искам да сменям маслото на скоростите. Колата на километраж е на 76 хилки. Взех я без сервизни книжки и съм почти сигурен че километража е превъртан. По принцип е много, ама адски много запазена (личи си че не е пудрена за да се продаде, а и човека от който я взех ми е приятел и няма да я пудри за да ми я продаде). Да чукам на дърво за 2 годинки нищо не съм и правил. Обаче като е студенка трудно ми влизат скоростите. Като загрее само 1-ва влиза по трудничко. Колеги ми казаха че тва е признак че маслото нещо не ми е наред. (или е малко или е загубило качествата си). Та реших да го сменям защото не знам колко е търкаляна колата преди да я купя аз (реално на колко км е). Някой да ми препоръча нещо марка масълце, от къде да го купя, колко литра ще ми трябват горе долу, каква цена е за литър, и т.н. Количката е Фиат Пунто GT, 94г. 1,1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за скорости на Пунто
Collapse
X
-
По темата е писано поне един "милион" пъти.Аз съм с Пунто - 2 и маслото е TUTELA ZC 75..... сиреч 75W/80.Не съм сигурен дали при теб не трябва да е 80W/90, но все пак използвай търсачката.... що трябва за задръстваме сървъра с едни и същи неща коментирани много-много пъти!!!!!!!!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Реклама
Collapse
Коментар