Търся адрес на стругар в Софияза предпочитане около бул."Цар Борис III"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стругар - адрес?
Collapse
X
-
Re: стругар
kluchar написа:Знам един но как да ти кажа къде се намира някаде на Бъкстон мисля, че беше ул."Вихрен" до една река се пресича ул. "Ал. Суворов" и след това преди блок 160 има градинка там."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
само че на мен ми трябва за не-авто детайл. имам един шарнир от статив, който има стърчаща "пишка" с резба, която се счупи, пр. размери топка с около 1-1.5см. диаметър. Дали прави толкова малки и фини неща (размера е много важен да е с 0.3мм. по-голям от оригиналния, не повече)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
пакумба:на бул"Овча Купел" 69 има стругар, занимават се предимно сремонт на рейки, предници и т.н.Точно срещу тях има друг стругар (този за който говориш). Той е по-вероятнода го направи това, защото другите имат много работа.п.с. Там живеех и са ми приятели. Работех при тях на гумаджийницата (когато работеше още).Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар