Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви болтове за главата на Регата 1.5?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви болтове за главата на Регата 1.5?

Здравейте,колеги искам да попитам понегже сменям гарнитура на регата 1.5 остъргах кратуната на макс проблема обаче е , че скъсах двата болта в блока но ги извадих въпроса ми е има ли значение дали болта ще е оригинален или мога да си взема от някой магазин със същата здравина на опън понеже знам че когато загрее колата те се разспъват и да не издухам пак гарнитура и с метричен клиоч на колко кг трябва да ги стегна поне ги стягах на ръка.Тракторис комбайнер съм...Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

За Типо 1.6 купих болтове преди 3-4 години за 18 лева комплект...За Регата няма ли болтове, за да ги смениш всичките или са скъпи?
    FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
    Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

първо болтовете се сменят след всяко сваляне-това по закон.второ комплекта струва 15лв.трето ти за да си скъсал старите значи си стягал без динамометричен ключ и не си спазил силата на стягане предписана от производитела,а тя е първи момент-20нм,вторимомент40нм,трети момент 90гр и четвърти момент-още90гр.и четвърто-тези двигатели не са като на тракторитеот ткзс-то и да се стяга кой както му падне.дано съм ти бил полезен . успех

Коментар

Без динамометричен клиоч ги стягах сега взех такъв вече знам на колко се стягат благодаря ви...

Коментар

Болтове си купи от магазин за автоцасти като нqма знацение за каква кола са . Трqбва да бъдат със състата резба и горе долу състата дължина на резбовата цаст и обстата на болта. Състо така могат да бъдат и от трактор ДТ54 ДТ25,Беларус,Кировец, комбайни СК4 НИВА, СК5Колос ...Ай наздраве и утре отново на протестите да свалим комунqгите :D
          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
          X