Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преден капак за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най добре го бележи някъде. Аз на сервизите много им нямам вяра. Моята скоро беше за 2 седмици в сервиз че я бях ударил отпред и като я взех видях че моторчетата на перките са други. Просто имах снимки на старите и като ги сравних - сменили са ги. Обадих се да питам защо са ги пипали, но ми казаха че са ги сменили защото не работели. А те са зад радиатора - как ще се повредят - не ми е ясно ...Трябва да отида до застрахователя и да видя дали ги има в протокола от огледа за смяна, макар че нищо не пречи да са ги изпързаляли и тях ...Тъй че ако не ги познаваш - внимавай ...

Коментар

Капака не са го сменили-същия е-но не са нацелили боята точно- или може и да е същата ама се се различава от другата защото тя може да е просветляла от слънцето с времетобоядисаха ми го за 150 лв-сностна цена според менсега само емблема ми трябва-от къде мога да си взема

Коментар

Ау вие с доверени сервизи ли работите нали знаете че българина може всичко защо им пълните гушите вземайте парите и бягайте.А каското е хубава работа ама да не си им редовен посетител защото започват да падат сумите.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Deyan Marinov написа:
          Обаче друг проблем се оказа че има- тея панти на които се държи капака са изкривени и са на много неудобно място-а не могат да се свалят, а на място не могат да се изправят
          А какво стана с пантите?Успя ли да ги оправиш?На мен пък силен вятър ми прецака капака - преотвори го чак до стъклото, доста изкривен е, трудно се отваря/затваря и се чудя къде да го правя.

Коментар

Working...
          X