Ударих колата и предния капак е сгънат-може ли да ми каже някой оринтировачна цена на капак по моргите и боядисването му колко би излязлоИмам пълно автокаско в Евроинс , но дали ще го признаят когато няма произшествиеда поясня ударих само капака-понеже реших да я вкарам в гаража с отворен капак-а бяха извадени някои неща за това, ама не прецених добре и капака се удари горе в тавана и се огъна на две срам и позор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преден капак за Браво
Collapse
X
-
Re: Преден капак за Браво
Deyan Marinov написа:Ударих колата и предния капак е сгънат-може ли да ми каже някой оринтировачна цена на капак по моргите и боядисването му колко би излязлоИмам пълно автокаско в Евроинс , но дали ще го признаят когато няма произшествиеда поясня ударих само капака-понеже реших да я вкарам в гаража с отворен капак-а бяха извадени някои неща за това, ама не прецених добре и капака се удари горе в тавана и се огъна на две срам и позорBravo 1,2 16v
Коментар
-
аз си намерих тук нов за 235 лв, ама след това ще му трябва и боядисванеАма тея от Евроинс са големи педали- не си правете каско там-На коли над 3 г само заменяли ударената част с нова и ги пращали в сервиз, на другите им изплащали някаква сума- ама тя е доста по малка от това което би струвало да си ремонтираш колатаПосле предложиха и вариант от морга да ми търсят капак- ще ми пробутат някои смотан капак да отбият номераСега се чудя какво да правя- парите ли да зема или тях може и 2 месеца да ме мотаят с тоя капакАма ако може да се намери при италианеца същия цвят -ако някой има път нататък и може да провери че съм от ДобричТрябва да видя точния цвят как се води
Коментар
-
Купих си капак на много добра цена-нов за 137 лв с помощта на един познат-че му направиха много голяма отстъпка от цената, а по моргите ми предлагаха употребяван за 160-180 лв-те акъл няматОбаче друг проблем се оказа че има- тея панти на които се държи капака са изкривени и са на много неудобно място-а не могат да се свалят, а на място не могат да се изправят Някъде по колата някой знае ли дали пише точния цвят какъв е,къде да проверя-някъде трябва да пише какъв е
Коментар
-
А къде си гледал че има? Аз попитах в няколко места (предимно втора употреба) и категорично ми казаха че не продавали.И моята решетка беше здрава но в сервиза са я сменили когато са сменяли капака. Ето как изглеждаше преди:А ако си намеря нова решетка мога да ти дам направо тази емблема тъй като ще ми е излишна.
Коментар
-
По магазинчетата във Варна продават към 20 лв струва- лично аз не съм проверявал. При нас в Добрич няма.Аз мислих че капака трябва да върви с решетка със всичко- ама не било така- хем новМене ме е страх да не вземат да го сменят тоя моя новия капак в сервиза и да ми дадат някой блъскан,оправян и китосван и после боядисан а новия да си го продадат - ама няма как да разбера Ами то на първата снимка която си дал е по новия модел решетка, а на втората е стария модел-аз съм с такава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар