Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преден капак за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преден капак за Браво

Ударих колата и предния капак е сгънат-може ли да ми каже някой оринтировачна цена на капак по моргите и боядисването му колко би излязлоИмам пълно автокаско в Евроинс , но дали ще го признаят когато няма произшествиеда поясня ударих само капака-понеже реших да я вкарам в гаража с отворен капак-а бяха извадени някои неща за това, ама не прецених добре и капака се удари горе в тавана и се огъна на две срам и позор

Re: Преден капак за Браво

Deyan Marinov написа:
    Имам пълно автокаско в Евроинс , но дали ще го признаят когато няма произшествие
    Признава се,няма проблем-пише се при паркиране и толкова...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: Преден капак за Браво

Deyan Marinov написа:
      Ударих колата и предния капак е сгънат-може ли да ми каже някой оринтировачна цена на капак по моргите и боядисването му колко би излязлоИмам пълно автокаско в Евроинс , но дали ще го признаят когато няма произшествиеда поясня ударих само капака-понеже реших да я вкарам в гаража с отворен капак-а бяха извадени някои неща за това, ама не прецених добре и капака се удари горе в тавана и се огъна на две срам и позор
      Здавей, мога да те ориентирам за цена на нов капак - около 160 - 170 лева. (м-н Ауто Плюс на Раковска и Козлодуй в София), а иначе колкото до боядисване предполагам, че 120-130 лева ще ти стигнат. Успех!
      Bravo 1,2 16v

Коментар

капак

да питаме при италянеца колко пари ще изка а може да има и с цвят .
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

аз си намерих тук нов за 235 лв, ама след това ще му трябва и боядисванеАма тея от Евроинс са големи педали- не си правете каско там-На коли над 3 г само заменяли ударената част с нова и ги пращали в сервиз, на другите им изплащали някаква сума- ама тя е доста по малка от това което би струвало да си ремонтираш колатаПосле предложиха и вариант от морга да ми търсят капак- ще ми пробутат някои смотан капак да отбият номераСега се чудя какво да правя- парите ли да зема или тях може и 2 месеца да ме мотаят с тоя капакАма ако може да се намери при италианеца същия цвят -ако някой има път нататък и може да провери че съм от ДобричТрябва да видя точния цвят как се води

Коментар

В Добрич е по-малко цената на боядисването!А градски ако искаш дорбъ майстор, пиши на ЛС, ще ти там тел. на един!Но не знам дали дава фактура, а от Евроинс сигурно ще ти искат за да платят...
            N.Y. State of Mind

Коментар

Купих си капак на много добра цена-нов за 137 лв с помощта на един познат-че му направиха много голяма отстъпка от цената, а по моргите ми предлагаха употребяван за 160-180 лв-те акъл няматОбаче друг проблем се оказа че има- тея панти на които се държи капака са изкривени и са на много неудобно място-а не могат да се свалят, а на място не могат да се изправят Някъде по колата някой знае ли дали пише точния цвят какъв е,къде да проверя-някъде трябва да пише какъв е

Коментар

Някъде по колата някой знае ли дали пише точния цвят какъв е,къде да проверя-някъде трябва да пише какъв е
                Има табелка на вратата на багажника с кода за цвета

Коментар

Мерси ще погледна

Коментар

гледа се и капачката на резервоара ма какво точно не знам а иначе с капака добре сега ти трябва хубава боя и евтин бояджия а тоя капак на тенекеджия не можеше ли да се оправи ?
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

на всякъде където питах ми казаха че не може да се оправи

Коментар

Купих си капак на много добра цена-нов
                        Можеш ли да ми кажеш капака който купи имаше ли декоративна решетка че на мен ми трябва такава. Наскоро и аз претърпях един ремонт и сега съм с решетка от стария тип която не ме кефи. Та си търся да си купя нова ...Ето как изглежда сега решетката ми:

Коментар

Без решетка го купих, и не съм търсил защото мойта си е здрава-ама към 20 лв струва май и без тая кора която стои от долната страна на капака, само емблемата търся сега-че старата е много надрана

Коментар

А къде си гледал че има? Аз попитах в няколко места (предимно втора употреба) и категорично ми казаха че не продавали.И моята решетка беше здрава но в сервиза са я сменили когато са сменяли капака. Ето как изглеждаше преди:А ако си намеря нова решетка мога да ти дам направо тази емблема тъй като ще ми е излишна.

Коментар

По магазинчетата във Варна продават към 20 лв струва- лично аз не съм проверявал. При нас в Добрич няма.Аз мислих че капака трябва да върви с решетка със всичко- ама не било така- хем новМене ме е страх да не вземат да го сменят тоя моя новия капак в сервиза и да ми дадат някой блъскан,оправян и китосван и после боядисан а новия да си го продадат - ама няма как да разбера Ами то на първата снимка която си дал е по новия модел решетка, а на втората е стария модел-аз съм с такава

Коментар

Working...
                              X