Здравейте, след доста обикаляне из София и Габрово, не успях да намеря носачи FRAP, но намерих AS METAL, които също са препоръчвани. За такива ми ги продадоха, обаче как да разбера дали наистина са такива На тях не пише "AS METAL". Имаше някаква емблема. Нещо подобно:--------| | || O || | |--------
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи AS METAL за ТИПО
Collapse
X
-
АС МЕТАЛ-а ги намерих с доставка и 2 дни чакане от ДИВА АУТО гр.Габрово. В София звънях в няколко магазина по тел. и нямаха. Цената беше 65лв с ЕКОНТ ЕКСПРЕС - 130лв за 2та.Сега видях, че фирмата е турска и съм леко отчаян Фрап-а беше 62лв., но трябваше да ги чакам 1 седмица.Иначе имаше BIRTH по 68лв, но четох че не са читави, TIMKEN, DYS, SIDEM и MB - все неизвестни за мен марки , а цените варираха между 80 и 140лв Емблемата на тия, дето уж са АС МЕТАЛ беше -O- и това оградено в квадратче. На сайта обаче видях, че е съвсем друга - триъгълник и вътре пише "AS". Дали не са ми продали BIRTH или друг боклук
Коментар
-
Това Дива ауто не го знам къде е.А доставка за една седмица на Фрап,направо ме шашка.За каквото и да съм попитал по магазините доставката е най-късно за другият ден.А за някои неща час-два.Къде се намира това магазинче за което говориш.А иначе в един магазин ми казаха за Ас метал,но директно си ми казаха,че е Турска марка,но била с много добро качество.А ти по това къде е произведено нещо не си прави големи изводи,може да си купиш нещо скъпо от реномирана марка,а то да си е пълно менте.На пазара е пълно с фалшификати.
Коментар
-
maiden написа:АС МЕТАЛ-а ги намерих с доставка и 2 дни чакане от ДИВА АУТО гр.Габрово. В София звънях в няколко магазина по тел. и нямаха. Цената беше 65лв с ЕКОНТ ЕКСПРЕС - 130лв за 2та.Сега видях, че фирмата е турска и съм леко отчаян Фрап-а беше 62лв., но трябваше да ги чакам 1 седмица.Иначе имаше BIRTH по 68лв, но четох че не са читави, TIMKEN, DYS, SIDEM и MB - все неизвестни за мен марки , а цените варираха между 80 и 140лв Емблемата на тия, дето уж са АС МЕТАЛ беше -O- и това оградено в квадратче. На сайта обаче видях, че е съвсем друга - триъгълник и вътре пише "AS". Дали не са ми продали BIRTH или друг боклукTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар