Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи AS METAL за ТИПО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи AS METAL за ТИПО

Здравейте, след доста обикаляне из София и Габрово, не успях да намеря носачи FRAP, но намерих AS METAL, които също са препоръчвани. За такива ми ги продадоха, обаче как да разбера дали наистина са такива На тях не пише "AS METAL". Имаше някаква емблема. Нещо подобно:--------| | || O || | |--------

От къде ги взе тези AS METAL ,и е малко странно че не си намерил Frap в Габрово,може би в наличност не,но с доставка...

Коментар

АС МЕТАЛ-а ги намерих с доставка и 2 дни чакане от ДИВА АУТО гр.Габрово. В София звънях в няколко магазина по тел. и нямаха. Цената беше 65лв с ЕКОНТ ЕКСПРЕС - 130лв за 2та.Сега видях, че фирмата е турска и съм леко отчаян Фрап-а беше 62лв., но трябваше да ги чакам 1 седмица.Иначе имаше BIRTH по 68лв, но четох че не са читави, TIMKEN, DYS, SIDEM и MB - все неизвестни за мен марки , а цените варираха между 80 и 140лв Емблемата на тия, дето уж са АС МЕТАЛ беше -O- и това оградено в квадратче. На сайта обаче видях, че е съвсем друга - триъгълник и вътре пише "AS". Дали не са ми продали BIRTH или друг боклук

Коментар

Това Дива ауто не го знам къде е.А доставка за една седмица на Фрап,направо ме шашка.За каквото и да съм попитал по магазините доставката е най-късно за другият ден.А за някои неща час-два.Къде се намира това магазинче за което говориш.А иначе в един магазин ми казаха за Ас метал,но директно си ми казаха,че е Турска марка,но била с много добро качество.А ти по това къде е произведено нещо не си прави големи изводи,може да си купиш нещо скъпо от реномирана марка,а то да си е пълно менте.На пазара е пълно с фалшификати.

Коментар

Дива Ауто е като тръгнеш от гарата нагоре към текстила от същата страна. Пада се срещу шела и общежитието на МЕИто - някъде посредата от страната на текстила.По принцип доставят всичко. Даже и MOOG имаха, но 130лв

Коментар

maiden написа:
            АС МЕТАЛ-а ги намерих с доставка и 2 дни чакане от ДИВА АУТО гр.Габрово. В София звънях в няколко магазина по тел. и нямаха. Цената беше 65лв с ЕКОНТ ЕКСПРЕС - 130лв за 2та.Сега видях, че фирмата е турска и съм леко отчаян Фрап-а беше 62лв., но трябваше да ги чакам 1 седмица.Иначе имаше BIRTH по 68лв, но четох че не са читави, TIMKEN, DYS, SIDEM и MB - все неизвестни за мен марки , а цените варираха между 80 и 140лв Емблемата на тия, дето уж са АС МЕТАЛ беше -O- и това оградено в квадратче. На сайта обаче видях, че е съвсем друга - триъгълник и вътре пише "AS". Дали не са ми продали BIRTH или друг боклук
            наистина емблемета на АС метала е AS в триъгълник и на 90% от изделията им маншончетата на самия шарнир са силиконови/прозрачни/ това също до някъде може да е ориентир дали си взел AS метал или нещо друго са ти пробутали но ако не са те излъгали съм сигурен че ще останеш доволен не зависимо че фирмата е турска
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Маншнона беше черен. Шарнира доста твърд (не можах да го помръдна с ръка). Имаше и черна капачка пластмасова. AS в триъгълник не видях. Баси циганското племе. Сигурно са ментета ВЪпреки, че - менте на ментето ...

Коментар

Не е задължително да са ментета...А това че са турски да не те притеснява-съотношението цена-качество е най-доброто!Предполагам че ще останеш доволен!
                N.Y. State of Mind

Коментар

А тези TIMKEN, DYS (споменати по-горе) добри ли са?
                  Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Working...
                  X